Je ponuka výpisov od NN do mailu podvod?
posielalo teraz ci nechceme vypisy do mailu? ci je to podvod
ja som nedostala do mailu....
@anonym_autor mňa informovali včera, že budú posieľať emailom
@anonym_autor výpisy mi chodia mailom už pekne dlho...
@anonym_autor ak ak chces relevantnu odpoved, tak sem aspon daj screenshot (zacierni kontakty). Nezabudni ale ukazat emial odosielatela a znenie textu
@anonym_autor Prečo by to mal byť podvod? Všetky finančné inštitúcie z dôvodu šetrenia nákladov prechádzajú na elektronické zasielanie výpisov.
Teda za predpokladu, že sa nejedná o spamový alebo phishingový e-mail. Ale to musíš posúdiť ty, my ten e-mail nevidíme.
Co je NN?
Co je NN?
@anonym_ac673c spravcovska spolocnost.
@anonym_autor Prečo by to mal byť podvod? Všetky finančné inštitúcie z dôvodu šetrenia nákladov prechádzajú na elektronické zasielanie výpisov.
Teda za predpokladu, že sa nejedná o spamový alebo phishingový e-mail. Ale to musíš posúdiť ty, my ten e-mail nevidíme.
@chrobak7 prechadzaju? mne chodia roky výpisy len na mail zo vsadial
@anonym_autor Ja raz nerozumiem. Nie je lepsie napisat/zavolat rovno do NN a pripade aj rovno nastavit?
@anonym_autor Ja raz nerozumiem. Nie je lepsie napisat/zavolat rovno do NN a pripade aj rovno nastavit?
@beata_k to nevieš,že je lepšie sa pýtať na koňovi ,ako priamo zdroja?🙄
@anonym_ac673c spravcovska spolocnost.
@anonym_autor správcovská spoločnosť má skratku NN? Prečo?
@anonym_autor správcovská spoločnosť má skratku NN? Prečo?
@anonym_ac673c Lebo názov materskej poisťovne v Holandsku je Nationale Nederlanden. DO skupiny patrí aj ING banka, nejaký čas sa správc. spoločnosť volala aj ING a teraz sa na Slovensku znovu vrátili k logu NN.
Mne dnes nn poslal vypis z 2 piliera.. tak ako vzdy, nerozumiem co ma byt podvod, ze ti daju vediet aky mas zostatok ku danemu mesiacu
Mne dnes nn poslal vypis z 2 piliera.. tak ako vzdy, nerozumiem co ma byt podvod, ze ti daju vediet aky mas zostatok ku danemu mesiacu
@sweet20 nie doslo mi to mailom, link. ale tak overila som si aj kontaktne udaje tak to podvod nie je.
@sweet20 mne to davaju vediet len raz rocne
@anonym_ac673c Lebo názov materskej poisťovne v Holandsku je Nationale Nederlanden. DO skupiny patrí aj ING banka, nejaký čas sa správc. spoločnosť volala aj ING a teraz sa na Slovensku znovu vrátili k logu NN.
@chrobak7 aha, chápem. ING poznám, vôbec ma nenapadlo ze to je NN 😄

NN posiela niekedy v marci tusim, pred danovim podanim.