icon

Je ponuka výpisov od NN do mailu podvod?

10. dec 2025

posielalo teraz ci nechceme vypisy do mailu? ci je to podvod

brontofuz
10. dec 2025

NN posiela niekedy v marci tusim, pred danovim podanim.

oriesocek
10. dec 2025

ja som nedostala do mailu....

anonym_3ddda4
10. dec 2025

@anonym_autor mňa informovali včera, že budú posieľať emailom

janai1
10. dec 2025

@anonym_autor výpisy mi chodia mailom už pekne dlho...

anonym_8e65df
10. dec 2025

@anonym_autor ak ak chces relevantnu odpoved, tak sem aspon daj screenshot (zacierni kontakty). Nezabudni ale ukazat emial odosielatela a znenie textu

chrobak7
10. dec 2025

@anonym_autor Prečo by to mal byť podvod? Všetky finančné inštitúcie z dôvodu šetrenia nákladov prechádzajú na elektronické zasielanie výpisov.

Teda za predpokladu, že sa nejedná o spamový alebo phishingový e-mail. Ale to musíš posúdiť ty, my ten e-mail nevidíme.

anonym_ac673c
10. dec 2025

Co je NN?

autor
10. dec 2025
@anonym_ac673c

Co je NN?

@anonym_ac673c spravcovska spolocnost.

brontofuz
10. dec 2025
@chrobak7

@anonym_autor Prečo by to mal byť podvod? Všetky finančné inštitúcie z dôvodu šetrenia nákladov prechádzajú na elektronické zasielanie výpisov.

Teda za predpokladu, že sa nejedná o spamový alebo phishingový e-mail. Ale to musíš posúdiť ty, my ten e-mail nevidíme.

@chrobak7 prechadzaju? mne chodia roky výpisy len na mail zo vsadial

beata_k
10. dec 2025

@anonym_autor Ja raz nerozumiem. Nie je lepsie napisat/zavolat rovno do NN a pripade aj rovno nastavit?

anonym_2e5e45
10. dec 2025
@beata_k

@anonym_autor Ja raz nerozumiem. Nie je lepsie napisat/zavolat rovno do NN a pripade aj rovno nastavit?

@beata_k to nevieš,že je lepšie sa pýtať na koňovi ,ako priamo zdroja?🙄

anonym_ac673c
10. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_ac673c spravcovska spolocnost.

@anonym_autor správcovská spoločnosť má skratku NN? Prečo?

chrobak7
10. dec 2025
@anonym_ac673c

@anonym_autor správcovská spoločnosť má skratku NN? Prečo?

@anonym_ac673c Lebo názov materskej poisťovne v Holandsku je Nationale Nederlanden. DO skupiny patrí aj ING banka, nejaký čas sa správc. spoločnosť volala aj ING a teraz sa na Slovensku znovu vrátili k logu NN.

https://www.netfinancie.sk/nn-poistovna/

sweet20
10. dec 2025

Mne dnes nn poslal vypis z 2 piliera.. tak ako vzdy, nerozumiem co ma byt podvod, ze ti daju vediet aky mas zostatok ku danemu mesiacu

autor
10. dec 2025
@sweet20

Mne dnes nn poslal vypis z 2 piliera.. tak ako vzdy, nerozumiem co ma byt podvod, ze ti daju vediet aky mas zostatok ku danemu mesiacu

@sweet20 nie doslo mi to mailom, link. ale tak overila som si aj kontaktne udaje tak to podvod nie je.

autor
10. dec 2025
@sweet20

@sweet20 mne to davaju vediet len raz rocne

anonym_ac673c
10. dec 2025
@chrobak7

@anonym_ac673c Lebo názov materskej poisťovne v Holandsku je Nationale Nederlanden. DO skupiny patrí aj ING banka, nejaký čas sa správc. spoločnosť volala aj ING a teraz sa na Slovensku znovu vrátili k logu NN.

https://www.netfinancie.sk/nn-poistovna/

@chrobak7 aha, chápem. ING poznám, vôbec ma nenapadlo ze to je NN 😄