Je potrebné opätovne podať daňové priznanie?
Ahojte. Podala som si daňové začiatkom marca, teraz som sa dočítala, že xy ľudí, si to musi bez pokuty podať znova, pretože nastal vypadok systému? Je niečo na tom pravdy ? Ešte som penaize nedostala. Ďakujem .
Ja som nic take nepocula ani na nete nic nevidim Podaval si papierovo alebo elektronicky? Mne preplatok prisiel pred dvoma tyzdnami ale termin maju na vyplatenie do 10.5
Nic nevypadlo a ak by aj, tak kazdy ma doklad o podani,
Ak si nepodala a myslis, ze podas bez pokuty, tak nie. Na to je to potvrdenie o podani. Ak neposlu do 10-teho peniaze, reklamuj s tym potvrdenim na FS
Nemylis si to s nejakym inym rokom? Alebo inym typom dane? Tento rok nebola ziadna info o odklade pre technicku poruchu ich systemu.
@mk1111111111 ja pisem niekde ze som nepodala ? Vieš čitať ?
Zaciatkom marca som to podala, vypracoval mi to pán, ktori sa tomu venuje za 10€ a ja som si to poslala v papierovej forme ...
@moonlight1210 a ani si to nicim nemylim, minuly rok mi to prislo 28.4. a mala som Béčkovi typ, teraz som mala Áčkovi a stále nič ...
A o tom som čitala na fb ... pisal to tam nejaký pán, tak som sa zlakla, že ci to vobec dostanem
Keby to aj bola pravda, týkalo by sa to ty h čo podávajú elektronicky, nie teba. Veď to tvoje papierové tam majú fyzicky
Ak si poslala v papierovej forme a nestratili kdesi cely karton tlaciv fyzicky, tak sa nemas coho bat.
A ked najdes na FB daku takuto spravu, tak si ju jednoducho over na oficialnej stranke financnej spravy. Urcite by to tam bolo.
Najdes tam aj telefonne cislo. Ked si zavolas na info o dani z prijmu, tak by ti povedali, ci je to pravda.
Zbytocne sa stresujes pre hluposti potom.

A podávala si ho ekektronicky alebo v papierovej forme? Termín na vyplatenie preplatky majú do konca budúceho týždňa