Je potrebné ročné zúčtovanie pri nízkom príjme?
dobrý deň
Musím robiť ročne zúčtovanie keď som pracoval iba 2 mesiace niečo?
a môj prijem neprekročil 2500 eur
ak si mal preddavky tak sa to platí
Ak si platila preddavky tak sa oplatí pretože sa ti vrátia. Kludne to vypracujem DP
Ak si platila preddavky tak sa oplatí pretože sa ti vrátia. Kludne to vypracujem DP
@amerys a stačí len dokladovať príjem v práci? Netreba nejaké doklady či potvrdenia, kedy bol človek na úrade práce?
@anonym_6c6b5d to potvrdenie z úradu práce môže a nemusí byt. Nikdy nevieš čo si FS vyžiada
@amerys idem požiadať o ročné zúčtovanie dane svojho zamestnávateľa, tak či stačí požiadať alebo treba hneď priložiť mzdárke potvrdenie z úp? Nezamestaná som bola od 1-3/2025, od 4/25 pracujem.
Nedá sa nijako tej povinnosti vyhnúť? Kašlem čo vracajú čo nevracajú, len neznášam tú byrokraciu, a najradšej by som tú starosť nemal.
nie, ale ak ti zrazili nejakú daň tak by ti ju vrátil Daňový úrad späť
@anonym_97ea65 ak som prekročil tú sumu nevyhnem sa tomu že?
Syn ma brigadu a uz mu dal zamestnavatel papiere na danove,vratia mu 116eur.Pre neho super,a ja mam opät vybavovacky.
@anonym_97ea65 ak som prekročil tú sumu nevyhnem sa tomu že?
@unbeholfen môžeš požiadať svojho zamestnávateľa o ročné zúčtovanie, dnes je na to posledný deň, potom už len daňové priznanie
daňové sa podáva ak tvoje celkové príjmy za rok 2025 boli 2 876,90 Eur a viac
Syn ma brigadu a uz mu dal zamestnavatel papiere na danove,vratia mu 116eur.Pre neho super,a ja mam opät vybavovacky.
@anonym_2fd172 ja by som to aj nechal prepadnúť len nech nemám tie starosti s tým. Ale bohužial je to povinné.

nie, ale ak ti zrazili nejakú daň tak by ti ju vrátil Daňový úrad späť