icon

Je reálne kúpiť lacný byt pri mori?

8. nov 2024

Je reálne kúpiť niekde byť za cenu okolo 50 tis..okrem Bulharsko a Egypt..

alenamihal
8. nov 2024

Spanielsko

autor
8. nov 2024

@alenamihal tam sú lacnejšie?

hellwant
8. nov 2024

@alenamihal kde za 50k kupis v Spanielsku pri mori? A nemyslim kilometer od mora. Ale v prvej rade, alebo druhej rade.

moonlight1210
8. nov 2024

A ako blizko k moru to ma byt?
A v akom standarde mas predstavu, ze ten byt ma byt?

autor
8. nov 2024

@moonlight1210 cca 500 metrov

hellwant
8. nov 2024

@ukgirls zaujalo, pozrel som niektore...a 20 min. od plaze autom, či mobilný dom, no kto vie, ci sa to autorke bude pačit. Ale aj to je možnosť.

autor
8. nov 2024

@hellwant no to veru nie
.max 500 metrov od mora keď tak.. nemám auto

hellwant
8. nov 2024

V tom linku boli take. Za 50 k v Španielsku do 500m...tažke.

tilly
8. nov 2024

@alenamihal Španielsko do 50tis pri mori nehrozí

autor
8. nov 2024

@tilly a niečo iné by bolo?

tilly
8. nov 2024

Ja neviem. Ja spolupracujem so Španielmi a teda slušná nehnuteľnosť do 100000 do 20km od mora je problém. Ostatné krajiny nepoznám.
Možno Kalábria it.

hellwant
8. nov 2024

Albansko, ale iba sever, na juh sa trepat z Tirany autom( to nemas) tymi vrchmi a klukatymi cestami to je na hodiny.

chrobak7
8. nov 2024

Hej, na Kube.

autor
8. nov 2024

@chrobak7 to je ďaleko moc..tu niečo bližšie..

autor
8. nov 2024

@tilly ja budem predávať byt a cca 50 tis mi ostane po splatení úveru

hellwant
8. nov 2024

@chrobak7 Ta je v riadnych problemoch, ale musí byť krasna. Hlavne more/ocean.

vevesh
8. nov 2024

Kupis vo viacerych krajinach, ale bud to bude utes alebo v zemi "nicoho", alebo rekonstrukcia ta vyjde na o dost viac ako 50tisic. Napriklad v taliansku mas niektore stare domy za 1e, ale musis vrazit do rekonstrukcie. V grecku na samote najdes tiez pri mori nejake starsie domceky, ale bude tam nejake ale. Byty a rovno pri mori, v eu urcite za tuto sumu nie.

autor
8. nov 2024

@vevesh a vieš mi poslať nejaké linky ..alebo potom pomôcť nájsť?

ukgirls
8. nov 2024

ak vrazis vsetky peniaze do barabizne tak ako sa tam budes chciet dostat ked ti uz neostane na letenku? ak pocitas s prenajimanima zbohatnutim-zabudni ... ak si ani sama nevies pouzit google na vygooglenie cien tak nemas ani na to,zby si si daco za tak smiesnu sumu kupila... a ak sa tam chces nastahovat - potrebujes pracu na zivobytie a za ten peniaz to bude niekde v ... kde nic nieje ... a dalsia vec je aj ako daleko je to od letiska . za 50 tis by si chcel kazdy sunky valat v luxusnom rezorte.. ale zial v dnesnej dobe suma 50k je nazaj nic

hellwant
8. nov 2024

Na nete je toho plno, títo predavajú v Albánsku:
https://www.iamalbania.sk/sk

hellwant
8. nov 2024

Autorka najdi si zodpovedneho fin. poradcu a investuj. Ale nevtrep - pre teba uzasnych 50 000 eur do bytu pri mori, kam sa dostanes par krat za rok a budes musiet niekoho najst na upratovanie, odovzdavanie klucov a jeho platenie, plus zdanovat- ak chces aj zarobit.Uplne zle.

ahhola
8. nov 2024

Oslov Misku - tomiholjubavi, zila 10 rokov na Pagu, mozno ti nieco poradi, ked by si stravila aj HR. Vela slovakov uz vlastni kuce pri mori na pevnine aj ostrovoch. Z rodiny kupili v Biograde a nemohli lepsie nacasovat, tu lockdown. Matel bazninec, tam nocny zivot, plazova pohodicka, Jadrolinija, rukahore... 🌞🤣🌞

autor
8. nov 2024

@ahhola môžem ti napísať správu?

tilly
9. nov 2024

@ahhola chorvátsko je drahé. My sme pozerali pred dvomi rokmi a okolo 200tis boli akurát tak jednoizbaky dva kilometre od mora. Inak super to urobili tí od vás z rodiny, ešte aj dobrú cenu vystihli určite, lebo hore to išlo tam 2022. My sme jar 21 strávili v zadare, keď na Slovensku bola depka, tam bolo krásne a ruka hore na terase

bosorkabb
9. nov 2024

Už ani v Bulharsku za toľko nekúpiš.
Otázka je načo ti taký byt bude. Réžie platiť musíš aj tam. Auto nemáš takže budeš odkázaná na leteckú prepravu. Počas sezóny sú letenky najdrahšie. Prenajímať nie je také jednoduché. Takže si najprv polož otázku čo od toho očakavas.