icon

K výpočtu hypotéky nezapočítali príjem manželky z osobnej asistencie, prečo?

viki9796
25. okt 2019

Dobrý deň, manželka je osobný asistent ZŤP osoby , podali sme žiadosť o hypotéku, no banka jej príjem neakceptuje, iba môj, z tohto dôvodu nám ponúkajú úver v nedostatočnej výške, je to v poriadku? príjem z osobnej asistencie je menejcenný ako iný? poraďte prosím

arcticcode
26. okt 2019

Treba akusit inú banku

gumkac19
26. okt 2019

@viki9796 najlepsie je si najst financneho poradcu
ten dobre poradi s vyberom, su zadarmo, a prejde vacsinou vsetky banky

kristianka2255
26. okt 2019

@viki9796 skuste dat este ziadost o prehodnotenie v banke, kamaratka to teraz riesila, potom im ponukli viac, ale museli brat aj tak este spotrebak, ale nie az taky ako predtym prehodnotenim (ona je na rd)

nikpa
26. okt 2019

@viki9796 nájdite si finančného poradcu, zaplati ho banka ktorá vám bude dávať úver. Najlepšie niekoho overeného, koho vám niekto odporučí už po vlastnej skúsenosti

era777
26. okt 2019

S tym primom neviem, ale ako radia baby bud financny poradca, ale obehat vsetky banky sam 😉 pre banku je vyhodnejsie dat mensiu hypo a este aj spotrebak, lebo spotrebaky maju vyssie uroky .. nam sa stalo to iste, este ma prehovarali, ze potom si to dam prehodnotit a k hypoteke ... A ja som vravela, ze ja chcem taku vyssku hypoteky aku ziadam, a nechcem ziaden spotrebak k tomu ... A ked nie tak odchadzam do inej banky, tak ze to este skusia prehodnotit ... A nakoniec nam dali to co sme chceli, resp.o 3 tis menej ale to sme ai uz poriesili , lebo prva ponuka bola hypo + 11 tis spotrebak