icon

Kde je najlepšie sa poistiť?

16. aug 2024

Kde je najlepšie sa poistiť? Predsa mame hypotéku a rodinu takže istota

tundra
17. aug 2024

Daj si spravit ponuku poistenie, len pre pripad smrti.Stoji to par €,nikto to neponuka,lebo su za to male provizie.

sweet20
17. aug 2024

U rodinneho financnika..

sweet20
17. aug 2024

@tundra dat si iba v pripade smrti je riadna hlupost..

sweet20
17. aug 2024

Autorka.. pre kazdeho je ina spolocnost dobra, netusim aky mate prijem, zdravotny stav, kolko je vas doma , ci ste fajciari a pod

richelina
17. aug 2024

Ako ti radí vyššie, daj si spraviť ponuku u sprostredkovateľa. Ja mám v Metlife. Jediný plnia aj začínajúce štádium rakoviny. Určite si nedávaj len smrť, ale aj choroby, PN, úraz. Ak máš chronické ochorenie tak na to budeš mať výnimku.

suzy2508
17. aug 2024

@richelina koľko mesačne vyjde také poistenie? Už si si skúšala niečo nárokovať? Vyplatili v pohode? Ja v poslednej dobe tiež nad tým rozmýšľam, že čo keby.. Máme hypo, malého syna, síce sme obaja mladí, ale nikdy človek nevie.

sweet20
17. aug 2024

@richelina to vyplaca aj Nn aj ine spolocnosti.. ale metlife je tiez ok

sweet20
17. aug 2024

@suzy2508 poistenie sa robi hned ked je hypo.. a pre rodinu zalezi od naozaj vela veci, ci ste zdravy, a vela veci.. ale minule som mala klientku kde boli uplne ok 2 deti plus 2 dospeli , tak okolo 70 .. ale tiez zalezi od sumy hypo

michal711
17. aug 2024

@sweet20 súhlasím . Ak človek umrie už.mu to bude jedno. Viac sa bude trápiť ak bude mať zdravotné problémy a nebude môcť pracovať. Vtedy to dáva zmysel.

suzy2508
17. aug 2024

@sweet20 pozri, my sme to vtedy vôbec neriešili, keďže každé euro sme šetrili, aby sme si ju vôbec mohli vziať, bola to dosť komplikovaná situácia, ani sme neboli zobratí. Samozrejme, s odstupom času sa na to človek začne zodpovednejšie pozerať. Robíš s tým? Ak áno, napísala by som ti a nechala si predostrieť možnosti.

sweet20
Odpoveď bola odstránená
richelina
17. aug 2024

@suzy2508 tak ja platím cez 60€ ale záleží od súm na ktoré si poistena a čo všetko si chceš kryť. Ja som zatiaľ nemusela nič riešiť. Zčasu načas mi zavolá sprostredkovateľ či som v poriadku a či nič nepotrebujem.

sweet20
17. aug 2024

@richelina ano ano.. presne tak.. a hlavne sa aj pytam ci sa zvysil prijem alebo nie lebo potom pnka nevychadza.. ale raz za rok treba servisne stretko

tundra
17. aug 2024

@sweet20 vidim,ze patris tiez k tym,ktorym zalezi viac na osobnom prospechu,nez na potrebach klienta.Vyskolili, ta dobre😉👍.

sweet20
17. aug 2024

@tundra najprv treba porozmyslat pred tym kym nieco vypustis z ust 😉

tundra
17. aug 2024

@sweet20 😂😂😂

jarka_black
17. aug 2024

Ja mám v NN a Uniqe. Robila som si sama.

janulikt84
22. aug 2024

Poistenie sa šije na mieru potrebam klienta....pretoze kazdy mame ine vstupne parametre - zdravotny stav,vek,pracu ktoru vykonavame,vyska dlhov a atd....je dolezite sa zamerat aj na vyluky poistovni - male pismenka kedy neplnia...