icon

Kde mi dajú úver s dobrým úrokom, keď som na rodičovskej?

zolkoj
29. apr 2016

Potrebovala by som úver za slušný úrok. Nie nebankovka. Ďakujem

mircalla
30. apr 2016

Na RD ti uver neda nik, dokonca ani nebankovka. Jedna-dve mozno s rucitelom, inak ziadna

evittam
30. apr 2016

@zolkoj Záleží tiež od toho aký mávaš obrat na účte. My máme spoločný účet s partnerom - jemu tam chodí výplata. Normálne mi banka dala spotrebný úver - bez ručiteľa a bez problémov. VUB 😉

alana1
30. apr 2016

no premyslaj prv ci ho budes mat z coho platit, lebo z tej almuzny sa vyskakovat velmi neda

mysga
30. apr 2016

Pokiaľ máš zvyčajne viac ako rok nejaký obrat na účte, ako spomína mamička vyššie, tak JE MOŽNOSŤ, že ti banka poskytne nejaký úver bez skúmania prijímu. Prípadne aspon povolené prečerpanie. Ale dnes je problém, aby dostal niečo aj pracujúci človek, tak moc sa na to nespoliehaj. Radšej sa na to nespoliehaj vôbec. Ak sa ti náhodou čosi zadarí, tak budeš aspoň príjemne prekvapená, nie sklamaná.

cisko39
30. apr 2016

Ak jediný príjem je rodičovská, tak Vám žiadna banka nedá úver maximálne predschválený na základe obratov na účte,presne ako bolo spomenuté vyššie.

paul12303
Odpoveď bola odstránená
smoulinka375
27. máj 2016

Dobrý deň ak chcete pomôct ohľadom úveru a požičky a ste s okolia nr tak nas kontaktuje sme finančný makléri a nezáväzne Vám pomôžeme.. 0908161203 Balogova