Kde môžem požiadať o novú kartičku Revolut?
Ahojte ľudia chcem sa opýtať kde požiadať a vybaviť kartičku,kde to treba isť?....mam zájsť do pobočky tam mi dajú nejaký dotazník,ktorý ho vypíšem a oni to spravia na nepočkanie a kartička mi príde poštou na danú adresu??....alebo treba len nainštalovať Aplikáciu a oni mi pošlú Revolut elektronicky....Mam isť do poštovej banky???..Vie niekto kde to isť??...
@stelly652 Objednanie fyzickej karty Revolut je jednoduchý proces, ktorý prebieha priamo v mobilnej aplikácii. Tu je podrobný návod, ako na to:
Postup objednávky
* Otvorte aplikáciu a prejdite na sekciu kariet: V dolnom menu ťuknite na ikonu Domov. Potom v pravom hornom rohu obrazovky nájdete ikonu kariet, na ktorú ťuknite.
* Pridajte novú kartu: Na obrazovke s kartami vyberte možnosť Pridať novú (alebo podobne).
* Vyberte typ karty: Zvoľte si, akú kartu chcete. Na výber je napríklad Debit (debetná) alebo Fyzická karta. Ak už máte virtuálnu kartu, môžete si objednať fyzickú verziu.
* Prispôsobte si dizajn: Prezrite si dostupné typy a dizajny kariet. Niektoré špeciálne dizajny môžu byť dostupné len pre určité platené programy (napr. Metal, Premium).
* Dokončite objednávku: Aplikácia vás prevedie ďalšími krokmi, kde zadáte svoju doručovaciu adresu a potvrdíte objednávku.
Dôležité informácie a poplatky
* Typ karty: Každý typ karty (Standard, Plus, Premium, Metal atď.) má vopred určenú značku (Visa alebo Mastercard), ktorú nie je možné zmeniť.
* Poplatky za kartu: Poplatok za objednanie fyzickej karty závisí od vášho programu a spôsobu doručenia. Pre používateľov so Standard programom je prvá karta často zadarmo, ale platí sa poplatok za doručenie. Platené programy zvyčajne zahŕňajú kartu a jedno štandardné doručenie zdarma. Pred potvrdením objednávky sa vám v aplikácii vždy zobrazí celková suma.
* Doručenie: Pri objednávke si môžete vybrať medzi štandardným a expresným doručením. Expresné doručenie je spoplatnené vyššou sumou.
* Aktivácia karty: Po doručení je potrebné kartu aktivovať. To urobíte tak, že v aplikácii nájdete svoju novú kartu a vyberiete možnosť Aktivovať teraz. Potom vykonáte prvú platbu vložením karty do terminálu a zadaním PIN kódu. Pre vašu bezpečnosť sú bezkontaktné a online platby zakázané, kým kartu neaktivujete.
Ak si nie ste istí, aký typ karty si vybrať, alebo máte otázky ohľadom poplatkov, aplikácia vám všetky informácie prehľadne zobrazí počas objednávkového procesu.
@stelly652 A mozem sa spytat ako si sa dostal ku karte,ked nemas aplikaciu?
@niekto2hy tak to mamka mala známu,ktorá sa vyzná v tom a vybavila nám kartičky minule som nechtiac v meste stratil kartičku Revolut ani sme nenahlásili,že je kartička stratena pretože mam aj v mobile nainštalovaný Revolut a po dvoch týždňoch prišla nova kartička poštov.....netuším ako a cez koho vybavili tie kartičky
Už zase? Nedávna téma...
V aplikácii. Mne revolut kartu ligol bankomat tatra. Nič vraj s tým nevedia robiť tak som musela požiadať o novú
V aplikácii. Mne revolut kartu ligol bankomat tatra. Nič vraj s tým nevedia robiť tak som musela požiadať o novú
@sszuzu8 to čo je ligol.
A čo má Revolut s Poštovou bankou? Veď Revolut je len internetová banka a treba si fyzickú kartu objednať v aplikácii Revolut.
Revolut je banka. Nema pobocky. Znama vam vybavila teda zalozila ucet v banke a skasirovala si 80e - znama sa vyzna v klamani.
Ked si mala kartu odkial si na nej mala peniaze? Musis mat aplikaciu. Stratenu kartu si mala zrusit.
Zmama ma vase cisla uctov vase prihlasovacie udaje, nech vam ich da a cele to zruste.

Vsak oni nemaju pobocky,ci ?? ci moj chlap to robil cez appku