icon

Kde môžem požiadať o novú kartičku Revolut?

stelly652
13. aug 2025

Ahojte ľudia chcem sa opýtať kde požiadať a vybaviť kartičku,kde to treba isť?....mam zájsť do pobočky tam mi dajú nejaký dotazník,ktorý ho vypíšem a oni to spravia na nepočkanie a kartička mi príde poštou na danú adresu??....alebo treba len nainštalovať Aplikáciu a oni mi pošlú Revolut elektronicky....Mam isť do poštovej banky???..Vie niekto kde to isť??...

alenamihal
13. aug 2025

Vsak oni nemaju pobocky,ci ?? ci moj chlap to robil cez appku

anonym_e4ac13
13. aug 2025

@stelly652 Objednanie fyzickej karty Revolut je jednoduchý proces, ktorý prebieha priamo v mobilnej aplikácii. Tu je podrobný návod, ako na to:
Postup objednávky
* Otvorte aplikáciu a prejdite na sekciu kariet: V dolnom menu ťuknite na ikonu Domov. Potom v pravom hornom rohu obrazovky nájdete ikonu kariet, na ktorú ťuknite.
* Pridajte novú kartu: Na obrazovke s kartami vyberte možnosť Pridať novú (alebo podobne).
* Vyberte typ karty: Zvoľte si, akú kartu chcete. Na výber je napríklad Debit (debetná) alebo Fyzická karta. Ak už máte virtuálnu kartu, môžete si objednať fyzickú verziu.
* Prispôsobte si dizajn: Prezrite si dostupné typy a dizajny kariet. Niektoré špeciálne dizajny môžu byť dostupné len pre určité platené programy (napr. Metal, Premium).
* Dokončite objednávku: Aplikácia vás prevedie ďalšími krokmi, kde zadáte svoju doručovaciu adresu a potvrdíte objednávku.
Dôležité informácie a poplatky
* Typ karty: Každý typ karty (Standard, Plus, Premium, Metal atď.) má vopred určenú značku (Visa alebo Mastercard), ktorú nie je možné zmeniť.
* Poplatky za kartu: Poplatok za objednanie fyzickej karty závisí od vášho programu a spôsobu doručenia. Pre používateľov so Standard programom je prvá karta často zadarmo, ale platí sa poplatok za doručenie. Platené programy zvyčajne zahŕňajú kartu a jedno štandardné doručenie zdarma. Pred potvrdením objednávky sa vám v aplikácii vždy zobrazí celková suma.
* Doručenie: Pri objednávke si môžete vybrať medzi štandardným a expresným doručením. Expresné doručenie je spoplatnené vyššou sumou.
* Aktivácia karty: Po doručení je potrebné kartu aktivovať. To urobíte tak, že v aplikácii nájdete svoju novú kartu a vyberiete možnosť Aktivovať teraz. Potom vykonáte prvú platbu vložením karty do terminálu a zadaním PIN kódu. Pre vašu bezpečnosť sú bezkontaktné a online platby zakázané, kým kartu neaktivujete.
Ak si nie ste istí, aký typ karty si vybrať, alebo máte otázky ohľadom poplatkov, aplikácia vám všetky informácie prehľadne zobrazí počas objednávkového procesu.

niekto2hy
13. aug 2025

@stelly652 A mozem sa spytat ako si sa dostal ku karte,ked nemas aplikaciu?

stelly652
autor
13. aug 2025
@niekto2hy

@stelly652 A mozem sa spytat ako si sa dostal ku karte,ked nemas aplikaciu?

@niekto2hy tak to mamka mala známu,ktorá sa vyzná v tom a vybavila nám kartičky minule som nechtiac v meste stratil kartičku Revolut ani sme nenahlásili,že je kartička stratena pretože mam aj v mobile nainštalovaný Revolut a po dvoch týždňoch prišla nova kartička poštov.....netuším ako a cez koho vybavili tie kartičky

1sally12
13. aug 2025

Už zase? Nedávna téma...

sszuzu8
13. aug 2025

V aplikácii. Mne revolut kartu ligol bankomat tatra. Nič vraj s tým nevedia robiť tak som musela požiadať o novú

anonym_3d2961
13. aug 2025
@sszuzu8

V aplikácii. Mne revolut kartu ligol bankomat tatra. Nič vraj s tým nevedia robiť tak som musela požiadať o novú

@sszuzu8 to čo je ligol.

pasomnica
14. aug 2025

A čo má Revolut s Poštovou bankou? Veď Revolut je len internetová banka a treba si fyzickú kartu objednať v aplikácii Revolut.

sweet20
14. aug 2025
@anonym_3d2961

@sszuzu8 to čo je ligol.

@anonym_3d2961 prehltol, zjedol.. ligol je po vychodnarsky

natalka13
14. aug 2025

Revolut je banka. Nema pobocky. Znama vam vybavila teda zalozila ucet v banke a skasirovala si 80e - znama sa vyzna v klamani.
Ked si mala kartu odkial si na nej mala peniaze? Musis mat aplikaciu. Stratenu kartu si mala zrusit.
Zmama ma vase cisla uctov vase prihlasovacie udaje, nech vam ich da a cele to zruste.