Kde si môžem súrne požičať peniaze?
Ahojte
Potrebujem súrne požičiať do 15.02 kedy dostanem výplatu 100€ na vyplatenie škôlky pre dievčatko a zbytok nájmu. Vie mi niekto niečo poradiť? prípadne niekoho kto tak požičiava? Prosím žiadne komentáre typu záloha alebo od rodiny. Rodina nepožičia lebo niesme v dobrom vzťahu,zálohy u nás v robote nefungujú
@balerina2025 odmietli mi aj povolené prečerpanie dokonca, z dôvodu že platím homecredit pritom nikdy nemeškám so splátkami vždy načas
@youngmommy98k zamestnavatel ti neda zalohu? Stovku by snad zvladol.
@moonlight1210 písala som v príspevku že sa u nás nedávajú vôbec nikomu zálohy. Pýtala prednedávnom aj upratovačka a nedali jej
Dohodni sa v škôlke, určite pochopia a tak isto sa dohodni s majiteľom, že mu doplatíš toho 15tého. Iné ti neostáva. Cudzí človek cudziemu nepožičia.
@youngmommy98k chod niekomu upratať dom, pozehlit
@zmrzlinka2021 za 100€ ? To by musela dosť veľa vyžehliť
@michal711 a ty autorke poradis čo? Lebo toto čo poradila
@zmrzlinka2021 je najlepšia rada
@youngmommy98k nájsť si nejakú brigádu, vykladanie tovaru napr. v reťazcoch
@michal711 100€ by som dala za jeden deň PORIADNEJ práce (umytie okien napr., vydrhnut kúpeľku a také tie náročnejšie).
Problém je väčšinou v tom, ze ta práca je odflaknuta.
Nehovorím o autorka, ale všeobecne. Poctivú pedantnu robotu málokedy nájdeš.
@didush27 vsade ju vyplatia az na 2 m predsa..ona potrebuje kes
Rodina, kamarátka, niekto z kolegov?
@michal711 aj viacerým ľuďom. Namiesto zobrania treba pracovať
A takto to to dopadne, keď sa nerobí finančná rezerva. Aj z mála aspoň niečo.
Očividne nechce pracovať ale.pozociat. lebo ak by chcela pracovať napísala by tu ale hľadala by robotu. Vždy ma zaráža že nemám 100€ ale mám prístup na internet.
Za bezne upratovanie cca 5 hodin platim 60€ ak by mi ponukla, ze zostane dlhsie a umyje este par okien tak ma 100€ bez debaty.
Ja jej dam 100eur ak mi pride pomoct pobalit domacnost a nanosit do stahovaka 😅😅😅
@romino nehnevajte sa, nepijem kávu ani nefajčím takže asi tak... len aby som vás uviedla do obrazu
@larisa ja nefajčím a nepijem kávu z dôvodu že mi to proste nechutí a smrdí, manžel zas fajčí aj kávu pije ale tiež sa na neho hnevám pretože to ide aj do financií neskutočne a neskutočný smrad...
@youngmommy98k takze mas manzela, ktory fajci a ty nemas na najom a skolku!?
@la_dolce_vita toto výrazne mení situáciu
@youngmommy98k Ak sa muž nemieni vzdať cigariet, tak hajde na brigádu....a ty kľudne tiež. Nikto nevraví, že tých 100 eur zarobíte za deň, ale obaja 1-2 x na brigádu ( hoc aj nie štedro platenú) a máte po probléme. Navyše - s rodinou máš síce zlé vzťahy, ale snáď kamarátov máš a vedeli by ti pomôcť. Nenauč sa však na život na dlh, radšej sa snaž zvýšiť príjem a nekupovať hlúposti ( napr. cigarety).
Ty nemáš na školku pre dieťa a muž fajčí? 😳😳😳😳😳😳😳😳
Zlata moja toto je veľký problém a už sa ani nečudujem že vám nikto z rodiny nechce požičať
Zrušiť fajčenie !!!! Nemá na to príjem, fajčiť si môže dovoliť ten, kto mesačne odloží aspoň pol platu
@youngmommy98k prepacte, nechcel som sa vas dotknut. Reagoval som na prispevok, ktory uvadzal zle platene profesie.
Ale vlastne predsa len nadhodenie temy fajcenie, vnieslo viac informacii do vasej temy

@youngmommy98k v banke nemozes zobrat? lepsie ako nebankovka.