Kde si požičať 1000 eur bez banky?
Ahpjte potrebujem surne peniazky ide len o 1000 eur ktore o dva mesiace vyplatim...v banke momentalne nemozem si pozicat, okrem homecredit co je este take podobne prosim ?
Buďme úprimní, ak vieš za 2 mesiace vrátiť 1000 eur, tak by si ich vedela aj nasporiť a nemusela by si riešiť nebankovku. Nebankovky musia rovnako banka pozerať registre a príjem. Takže ak ti nepožičia banka, nepožičia ani nebankovka. Jedine úžerníci. Takže skús rodinu, alebo skús v práci vysvetliť situáciu, či ti vedia pomôcť.
Vobec ti neodpovedali na co si sa oytala. To je cely konik 😆 daj si vyhladat ze nebankovky. Je tu ta tema miliónkrát
Rady aké sú nebankovky zlé o 3, 2, 1.... :D
@luciaruz to tvoj komentár je úplne zbytočný. Ak jej nedá úver banka, nedá jej úver ani nebankovka. Tá musí presne tak isto ako banka skontrolovať registre a príjem. Už to nie je ako voľakedy, kedy nebankovky nič nekontrolovali. Už aj nebankovky sú kontrolované zákonom a majú pravidlá stanovené zákonom. Na ochranu ľudí.
@luciaruz navyše dostala veľmi dobrú radu - osloviť zamestnávateľa. Ak má taký príjem, že nemá problém za 2 mesiace vrátiť tisícku, tak je šanca, že ak je dobrý zamestnanec a má seriózneho zamestnávateľa, tak zamestnávateľ je môže pomôcť, ak sa jej vyskytla veľmi neštandardná situácia. Viac krát som to zažila, že sme zamestnancovi pomohli, len to treba skúsiť.
@ekira1 nie som odborník, laicky mi príde, že žiadne. Alebo teda že nebankovka sa oplatí na nákup na splátky, ak má shop akciu, že nulové navýšenie. Inak mi to logiku nedáva. Veď väčšina nebankoviek aj zanikla, lebo už nemohli dávať brutálne úroky a dávať úvery každému. Ostali len také, ktoré patria pod banky alebo pod nejaké väčšie finančné skupiny.
Žltý melón alebo ahoj pôžička

Predaj nieco alebo rodina. Ak ti banka nechce pozicat je to na tvoju ochranu lebo vie ze bude problem so splacanim