Kde všade využívate benefit plus kartu?
Ahojte od nového roka dostanem od zamestnávateľa..chcem sa spýtať kde všade ju využívate ?
Ja som ju používala na tankovanie a zaplatila som ňou pobyt.Muz ju používa na alze
@doriiis dá sa aj tankovať ? :o to je super.. a aká pumpa ?
V dr max na lieky, väčšinou morskú vodu deťom
Poukážky do mall a alzy
V DrMax a Benu lekarni som platila
Autor..Tir petroleum
Pilulka na zakupenie vitaminov, dr max, zaplatenie multisport karty t.z. sportove aktivity raz za den zadarmo alebo vstup na kupalisko zadarmo, nakupy na alze, mall.sk, nakup kavy ebenica a mnoho dalsieho naco sa da vyuzit
Zajo a pobyty 🙂
V aplikácii máš všetko kde sa dá použiť, môzeš si vyhľadať podľa nazvu alebo účelu. My ju mame každý rok, buď nakúpim na mall ( alza tam tento rok tuším nebola) alebo dr. Max na kozmetiku, vitamíny. Dá sa použiť i v rôznych eshopoch, ale niektoré majú nastavené len napr. 20€ v poukaze zvyšok doplatiť a pod. V práci ju používajú najviac na masáž.
Ja si to menim na TESCO poukazky a mam tretinu mesiaca vykrytu stravou, ci potrebami pre domacnost. Je to raz v roku co nakupujem v TESCU😅
@hellwant a to sa kde dá prosím? To by mi veľmi pomohlo
@hellwant to ma tiez zaujima, ako sa to da v tescu pouzit.
Na Benefit plus stranke si vyhladas Tesco a v akej hodnote chces Tesco poukazku a zaplatis bodmi. Pri plateni musis mat nastaveny svoj mail, lebo na ten ti poslu poukazky. Bud si ich vytlacis, akebo z mobilu ti ich citackou odpipne.
Kedysi tam Tesco nebolo ale asi 2, ci 3 roky je uz aj tato moznosť
Benefitkarta ma rozne poukazky a rozni zamestnavarelia maju jne nastavenia. My s kamoskou pracujeme v rovnakom meste pre rozne firmy a ja mam na benefit plus vacsie moznosti, ona ma akoby len zakladny balicek. Ja si poukazky menim za poukazky vo velkom obchodnom centre a tam mi platia rok do vsetkych obchodov vratane potravin.
Môžem sa spýtať...keď neviem v aplikácii benefit plus nájsť ubytovanie kam chcem ísť na pobyt znamená to že ju tam ani nemôžme využiť? Dobre tomu rozumiem? Máme ju namiesto rekreačného poukazu od zamestnávateľa, ale ani jedno ubytovanie kam chceme ísť mi tam nevyhladalo.
@silvia3009 väčšinou áno, ale skuste zavolať do tych hotelov, penzionov a opytat sa. Pripadne kontaktovat benefit plus a uviest tie hotely, nech vam daju vediet.

U byvaleho zamestnavatela sme mali tiez a najviac ficali poukazky do alzy, mallu a zlavomatu, ale mozno odvtedy pridali na portal aj zaujimavejsie veci