icon

Kde výhodne vložiť peniaze pre deti?

18. feb 2024

Poradíte,kde vložiť deťom peniaze,aby z toho bol aj zisk pre nich do buducna?Stavebné sporenie nechceme.Zivotne tiež nie.Do zlata tiež určite nie....poradíte niečo?
Ďakujem.

slecnazkosic
18. feb 2024

Etf fondy na 20 rokov

jarka_black
18. feb 2024

fondy

autor
18. feb 2024

@slecnazkosic môžem poprosiť bližšie informácie?

petamich
18. feb 2024

tiez investujeme do fondov

sweet20
18. feb 2024

jasne, ze etf fondy.. kazda druha tema je tu taka 🙂

olivia_c
18. feb 2024

Mohla by som sa opytat do akych fondov?to je najko cez banku, appku alebo akym sposobom? Tiez by sme radi investovali pravidelne mesacne, ale moc do toho nevidim. Dakujem 🙂
@sweet20
@petamich
@jarka_black
@slecnazkosic

petamich
18. feb 2024

my investujeme do ETF fondov cez Finax, skuste pozriet, pripadne, ak sa ale necitite komfortne to riesit, tak by som oslovila nejakeho dobreho financneho poradcu, ktory vam pomoze to nastavit 🙂

dominikamacakova
18. feb 2024

EIC určite

valer88
18. feb 2024

Sporenie cez ETF fondy, najvyhodnejsie cez EIC - European Investment Centre, s dobrým finančným poradcom. V prípadu záujmu viem odporučiť, ktorý otváral sporenie aj mojim deťom. Ešte vás upozorním na výber spoločnosti, keďže finančný trh je až presatý možnosťami a lajk sa v tom doslova stratí. A to je práve pre vás kľúčové - porovnanie, servis dobuducna, aké sú tam poplatky a s tým aj nakoniec súvisiaci konečný zisk. Už spomínaný Finax nieje zlý, ale oproti nemu sú aj lepšie možnosti. Ak nájdete tu správnu viete si váš vklad za 20 rokov aj zdvojnásobiť. ;) držím prsty. 🫰

milosbubniak
18. feb 2024

Pri investovani su dolezite najma poplatky, vybrat si indexove ETF cez EIC cez sprostredkovatela bez manazerskeho poplatku (2 ucet - cielovy). A vydrzat investovat 20 rokov.

lorinecko
21. feb 2024

My sme investovali obom detom do ETF fondov cez EIC na 20 rokov. Máme s manželom nastavený trvalý príkaz každý mesiac koľko chceme deťom poslať a pekne cez aplikáciu si vieme pozrieť koľko peňazí tam majú a ako sa zhodnocujú 😊 z hladiska dlhodobejšieho sporenia je toto top