icon

Kde založiť účet online zadarmo?

7. aug 2024

Ahojte, poradíte prosím kde máte založený účet zdarma, najlepšie ak sa dá založiť on-line.
Potrebujem niečo kde netreba robiť mesačne rovnaké obraty ani tam nie sú žiadne podmienky, ďakujem za odpoveď

zic
7. aug 2024

Napriklad Fio

ibrunova
7. aug 2024

Asi myslíš bez poplatkov.
Ja mám Fio banku.

maranco
7. aug 2024

FIO máš bez akýchkoľvek podmienok a poplatkov účet, k nemu 2 plastové karty (Visa+MC), výbery z ľubovolných bankomatov, vklady a výbery na pobočke, okamžité platby a sporiaci účet FIO konto s 3% úrokom kde môžeš kedykoľvek presúvať peniaze na bežný účet

Rozdiel medzi kartami.
S platobnými kartami Visa máte neobmedzené výbery zadarmo zo všetkých bankomatov po celom svete.
S platobnou kartou Mastercard máte každý mesiac 2 výbery zadarmo z akéhokoľvek bankomatu na svete

365 banka účet zadarmo, jednorázový poplatok 12€ je za plastovú kartu a poplatok 4€ je za cudzie bankomaty, nemajú okamžité platby

mBank účet zadarmo, karta 1,50€ mesačne, ak ňou platíš pravidelne aspoň 70€ tak je bezplatne, výbery z bankomatu nad 70€ bez poplatku, nemajú okamžité platby

ČSOB smart účet, poplatok 5€ je za cudzie bankomaty, nemajú okamžité platby ani notifikácie v mobilnej aplikácii

autor
7. aug 2024

Ďakujem, áno bez poplatkov som myslela
Fio vychádza teda najlepšie

sweet20
7. aug 2024

My mame mbank..

kulumulu123
7. aug 2024

Ja mam aj fio aj mbank suoer obidve

janai1
7. aug 2024

Stále dookola... Každý deň tá istá otázka 🤦🏽‍♀️

maranco
7. aug 2024

@janai1 to je teraz asi kvôli zdraženiu vo VÚB

autor
7. aug 2024

@janai1 nie som tu každý deň, ani nemám načítané všetky témy

hiro
7. aug 2024

Cim lacnejsi ucet tym vyssie priplatky 🙂

janai1
7. aug 2024

Dobre, preto všade existuje lupa aby si si mohla vyhľadávať v predchádzajúcich témach.
Ale tak jednoduchšie je založiť tému a čakať

autor
7. aug 2024

@hiro aké napríklad?

autor
7. aug 2024

@janai1 určite je to rýchlejšie nemá čas tu byť každý človek 24/7, ty si tu admin alebo zaslúžilý prispievateľ alebo aký máš vlastne problém?

liz_lemon
7. aug 2024

@sweet20
@kulumulu123 mbank ma podmienku 70 EUR platba kartou alebo vyber z bankomatu

sweet20
7. aug 2024

@liz_lemon chapem, ja to beriem tak, ze to nie je podmienka lebo 70€ su dnes take dva nakupy

kulumulu123
7. aug 2024

@liz_lemon ok v poriadkubja pisem ze mam ucet v oboch a su podla mna super nikde som nepisala ze to nie je tak ako pises... 70eur v pripade aktivneho uctu minies ani nevies kedy a ako 🤷‍♀️

hiro
7. aug 2024

@autor no napríklad už len výbery z bankomatu po 10€ aj 100x mesačne zdarma v balíku.