Kde založiť účet online zadarmo?
Ahojte, poradíte prosím kde máte založený účet zdarma, najlepšie ak sa dá založiť on-line.
Potrebujem niečo kde netreba robiť mesačne rovnaké obraty ani tam nie sú žiadne podmienky, ďakujem za odpoveď
Asi myslíš bez poplatkov.
Ja mám Fio banku.
FIO máš bez akýchkoľvek podmienok a poplatkov účet, k nemu 2 plastové karty (Visa+MC), výbery z ľubovolných bankomatov, vklady a výbery na pobočke, okamžité platby a sporiaci účet FIO konto s 3% úrokom kde môžeš kedykoľvek presúvať peniaze na bežný účet
Rozdiel medzi kartami.
S platobnými kartami Visa máte neobmedzené výbery zadarmo zo všetkých bankomatov po celom svete.
S platobnou kartou Mastercard máte každý mesiac 2 výbery zadarmo z akéhokoľvek bankomatu na svete
365 banka účet zadarmo, jednorázový poplatok 12€ je za plastovú kartu a poplatok 4€ je za cudzie bankomaty, nemajú okamžité platby
mBank účet zadarmo, karta 1,50€ mesačne, ak ňou platíš pravidelne aspoň 70€ tak je bezplatne, výbery z bankomatu nad 70€ bez poplatku, nemajú okamžité platby
ČSOB smart účet, poplatok 5€ je za cudzie bankomaty, nemajú okamžité platby ani notifikácie v mobilnej aplikácii
Ďakujem, áno bez poplatkov som myslela
Fio vychádza teda najlepšie
My mame mbank..
Ja mam aj fio aj mbank suoer obidve
Stále dookola... Každý deň tá istá otázka 🤦🏽♀️
@janai1 nie som tu každý deň, ani nemám načítané všetky témy
Cim lacnejsi ucet tym vyssie priplatky 🙂
Dobre, preto všade existuje lupa aby si si mohla vyhľadávať v predchádzajúcich témach.
Ale tak jednoduchšie je založiť tému a čakať
@hiro aké napríklad?
@janai1 určite je to rýchlejšie nemá čas tu byť každý človek 24/7, ty si tu admin alebo zaslúžilý prispievateľ alebo aký máš vlastne problém?
@sweet20
@kulumulu123 mbank ma podmienku 70 EUR platba kartou alebo vyber z bankomatu
@liz_lemon ok v poriadkubja pisem ze mam ucet v oboch a su podla mna super nikde som nepisala ze to nie je tak ako pises... 70eur v pripade aktivneho uctu minies ani nevies kedy a ako 🤷♀️

Napriklad Fio