icon

Kde zameniť eurá za japonské yeny?

obcanka123
17. aug 2024

Ahojte viete poradiť,kde sa dajú eura zameniť na yen?

Ďakujem

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
melanta
17. aug 2024

@sisa_s to isto nie, NBS neposkytuje zmenárenské služby.

melanta
17. aug 2024

@obcanka123 v Japonsku najlepšie. Nie je to mena, s ktorú by banky držali v rámci zmenárenských služieb, keďže to nie je bežne a dokonca ani len občasne žiadaná mena.

sisa_s
17. aug 2024

@melanta jejda, to som si pomylila 🙈 pardon..my pred dovolenkami tam vyberame peniaze, ale menili nam v banke (dolare), to je pravda...

zuzinka888
17. aug 2024

Ja by som zmenila € na americky dolar- ten beru vsade- potom v Japonsku na miestnu menu.

vanilkovazmrzka
17. aug 2024

Mozes aj v sk banke ale musis si to vyziadat vopred. A bude to asi ten najnevyhodnejsi kurz.

plamienka555
17. aug 2024

@obcanka123 pred rokmi (cca 8r) som menila v zmenárni, cez internet som si pozrela, ktorá ich má v ponuke. Avšak pri spätnej výmene mince neberú a pri bankovkách pozor, zobrali mi len tie novšie

sasa1310
17. aug 2024

@obcanka123 vždy meníme za USD a s nimi potom meníme všade za miestnu menu. Tu v BA už máš veľmi málo bánk, ktoré majú hotovostnú pokladňu a teda zároveň aj zmenáreň.

tenerifka
17. aug 2024

Ak cestujes do Japonska, zameñ eura priamo v Japonsku. Ano, tam si nevystacis s kartou, vezmi cash a tam zameñ. Cash tam potrebujes vsade. Ja rovnako takto menim v zahranici, ani v Malajzii ci na Fiji nebol problem zamenit eura za miestnu menu. Treba ale pozriet zmenarne, v banke je vzdy kurz horsi

maranco
17. aug 2024

Vyber v Japonsku z bankomatu, Revolut má kurz 1€ = 162,11 JPY

obcanka123
autor
23. aug 2024

@tenerifka
Áno,ďakujem,viem ze kartu nezoberu všade preto som sa pýtala kde zameniť. Ďakujem za radu,zamenim v Japonsku 🙏