Kde získať najvýhodnejšiu pôžičku pri príjme 1100 €?
Ahojte v akej banke dajú čo najlepšie pôžičku priateľ je na dobu neurčitú už má aj 3 výplatne pásky čistý príjem 1100€.. Okolo 30000€...
@viktoria1751 spotrebáky sú na max 8 rokov
@denisa_deniska to nevadí
@denisa_deniska to nevadí
@viktoria1751 všetky banky majú na webe kalkulačky, tam pekne vidíš, koľko má konkrétna úrok
@viktoria1751 všetky banky majú na webe kalkulačky, tam pekne vidíš, koľko má konkrétna úrok
@denisa_deniska áno ja chápem ale aká je šanca že mu tu pôžičku schvália?
@viktoria1751 ako môžeš čakať,že ti to niekto povie len tak z brucha?
@viktoria1751 mňa by zaujímalo načo potrebuje tak na rýchlo 30 000 eur. Aby ste potom problémy nemali so splácaním. Lebo však okolo 500 eur mesačne splátka, keď rátam ako rátam, že to bude splácať dlhých 8 rokov
@viktoria1751 mňa by zaujímalo načo potrebuje tak na rýchlo 30 000 eur. Aby ste potom problémy nemali so splácaním. Lebo však okolo 500 eur mesačne splátka, keď rátam ako rátam, že to bude splácať dlhých 8 rokov
@sasa1310 no chceme kúpiť domček... Áno to viem o to sa nebojim keďže priateľ má robotu istu
@sasa1310 no chceme kúpiť domček... Áno to viem o to sa nebojim keďže priateľ má robotu istu
@viktoria1751 no a nie je lepšia hypotéka? tam máte predsa len oveľa nižší úrok
@viktoria1751 žiadna robota nie je istá
@viktoria1751 nemáte finančného poradcu? Ten vám poradí.
@viktoria1751 Asi nikto nemá prelustrované všetky banky, aby ti povedal, že v tej a tej je najlepší úver. Aj každá situácia je iná.
Ja mám hypo úver vo Fio banke, tak ti poradím, aby ste sa spýtali vo Fio.
Ku hypotéke asi 3mesiace TP stačiť nebude
Skuste usetrit nejake peniaze. Vyhodnejsia bude hypoteka, k tej ale treba cca 20,% ceny. Skuste pockat, setrit. Čo kúpiš za par tisic na vysoky urok?
@viktoria1751 no a nie je lepšia hypotéka? tam máte predsa len oveľa nižší úrok
@sasa1310 neviem ale mne z toho vyznieva, ze ten spotrebak mozno potrebuju na tych 20%, tie nemaju, za 30k by dom nekupili. Ak by zas mali sami velku sumu, hypo by im dali. Nie su svoji, cize spotrebak iba na ňu a hypo mozno jemu vychadza z jeho platu.
@viktoria1751 dom za 30 000€ ? 🤔 tak je pekne, že sa nebojíš, ale spotrebný úver na 8 rokov +- vychádza splátka 450€. Tvoj prijem je koľko? Dokážete 8 rokov vyžiť zo 650€ € v prípade pn a pod.? Plus nečakané výdavky a samozrejme tie pravidelné.
@sasa1310 neviem ale mne z toho vyznieva, ze ten spotrebak mozno potrebuju na tych 20%, tie nemaju, za 30k by dom nekupili. Ak by zas mali sami velku sumu, hypo by im dali. Nie su svoji, cize spotrebak iba na ňu a hypo mozno jemu vychadza z jeho platu.
@hellwant fu ale to nie je tiez realne....vezmu spotrebak a z coho budu platit hypo...ak ju teda chcu vziat? ak by im vobec dali, je to cesta do pekla
@hellwant fu ale to nie je tiez realne....vezmu spotrebak a z coho budu platit hypo...ak ju teda chcu vziat? ak by im vobec dali, je to cesta do pekla
@katkaseiner ale tak to robia ludia. Preto sa asi pytala iba na svoj plat. Priatelov je asi na hypo. Logicky za 30 k dom nemas🙂 A ano, je to cesta tazka a aj do pekla pre niektorych
@katkaseiner ale tak to robia ludia. Preto sa asi pytala iba na svoj plat. Priatelov je asi na hypo. Logicky za 30 k dom nemas🙂 A ano, je to cesta tazka a aj do pekla pre niektorych
@hellwant svoj plat nikde nespomína, len priateľov a pýta sa na možnosť, kde jemu dajú pôžičku. Zrejme ona bude na rodičáku, nikde nič o svojom prijme nepíše..

@viktoria1751 spotrebáky sú na max 8 rokov