icon

Kde zriadiť výhodný účet pre dieťa?

22. apr 2025

Kde sa oplatí spraviť deťom učet? Ze dostanu aj nejake € za aktivaciu? Ďakujem

blue_horse_1
22. apr 2025

Tatra Banka 50€

nynia
22. apr 2025

VUB ma 40€ ale kukni si ake vyhody ma kazdy ucet v banke a porovnaj si kde sa ti najviac oplati napr SLSP ma 10% zlavu v Cinemax na 2vstupenky ale za aktivaciu nema nic, no ked chodite do kina castejsie tak usetrite viac ako tych jednorazovych 50€ v Tatre alebo 40€ vo VUB.

kika5555
22. apr 2025

Za mna urcite investovanie vo Finaxe. Peniaze tam nelezia ale zurocuju sa 🙂

summer23456
22. apr 2025

@nynia prosím ťa a keď chce človek účet detský zrušiť, tak s tým nie je problém,áno?

kika5555
22. apr 2025

@summer23456 neviem presne podmienky, ci ucet moze byt na dieta alebo na teba napriklad ale investovala by si tam za neho. Skus si to pozriet, pripadne im zavolat alebo napisat. So zrusenim uctu by nemal byt problem. Idealne je podla mna tam investovat dlhodobo a zbytocne nemanipulovat a tymi peniazmi ak netreba 😀

summer23456
22. apr 2025

@kika5555 myslela som obyčajný detský účet...keď by som ho chcela napr zrušiť a založiť v inej banke

gantleman
23. apr 2025

Na investovanie by som v. Tejto dobe dával obzvlášť pozor. Všetci vám núkajú investície na desiatky rokov . Ale nikto vám nepovie tu možnosť B.

zuzinka888
23. apr 2025

No precitaj si podmienky hlavne ak dostanes premiu- skoro kazda banka dava- tak ten ucet musis mat niekolko mesiacov alebo premiu vratit. To by bolo otvorenych uctov aj" 10 na 1 dieta v roznych bankach"

hiro
23. apr 2025
@zuzinka888

No precitaj si podmienky hlavne ak dostanes premiu- skoro kazda banka dava- tak ten ucet musis mat niekolko mesiacov alebo premiu vratit. To by bolo otvorenych uctov aj" 10 na 1 dieta v roznych bankach"

@zuzinka888 TB nema ziadne pomienky, len tie peniaze da na ucet, hotovo a zadarmo aj desiatky rokov pokial studuje.

zuzinka888
23. apr 2025
@hiro

@zuzinka888 TB nema ziadne pomienky, len tie peniaze da na ucet, hotovo a zadarmo aj desiatky rokov pokial studuje.

@hiro myslela som pidmienky na zrusenie uctu- ziadnej banke by sa nepacili keby zriadim mojim 4 detom ucty- daju mi 4x50€ a na druhy den po ziskani premie naklusem do banky ze chcem ucet zrusit. A potom to urobit takto vo vsetkych bankach.

hiro
23. apr 2025
@zuzinka888

@hiro myslela som pidmienky na zrusenie uctu- ziadnej banke by sa nepacili keby zriadim mojim 4 detom ucty- daju mi 4x50€ a na druhy den po ziskani premie naklusem do banky ze chcem ucet zrusit. A potom to urobit takto vo vsetkych bankach.

@zuzinka888 A na co by si ho rusila? Deti ho maju ak im ho das povedzme 6r tak este dalsich 12-18 rokov zadarmo. Oni si ho mozu zrusit neskor ked budu chciet...

nikha2809
23. apr 2025
@zuzinka888

@zuzinka888 viem, že druhý krát už sa potom v Tatre založiť nedal, ani keď bolk dieťa staršie napr.student

zuzinka888
23. apr 2025
@hiro

@zuzinka888 A na co by si ho rusila? Deti ho maju ak im ho das povedzme 6r tak este dalsich 12-18 rokov zadarmo. Oni si ho mozu zrusit neskor ked budu chciet...

@hiro ja ich nerusim, no verim ze su tu spekulanti co by si takto chceli zarobit. Je to rychly a velky peniaz ta premia. Vies kolko pet fasi na siloniku by musel hodit do automatu aby zarobil 200 a viac eur?( dnes rano pri bille u nas riesili s policajtmi takych spekulantov)