Kedy je výplatný termín pre splátku hypotéky?
Ahojte, viete kedy je výplatný termín tejto dávky?
Ďakujem
Tiež očakávam, pritom mi pred mesiacom prerušili konanie, nakoľko banka nedodala potrebné informácie (lebo mala čas do 31.7.), odvtedy je ticho …
@drharleyquinn podla mna sa pyta, v ktory den v mesiaci sa to vyplaca
@tinsssss myslim, ze k 25. dnu v mesiaci, kolegyna spominala
@andaluzia12 a to ako prebehlo? Kontaktovali vás, že máte prerušené konanie? Lebo ja ako som to začiatkom júna podala tak je ticho, viem ze banky mali dodať potvrdenia do konca júla a viem aj ze vraj sa neozývajú ak je všetko v poriadku ale príde mi zvláštne to ticho, tak uvidíme 25.
@tinsssss pokial nemate elektronicku komunikaciu cez slovensko.sk tak vam neposlu ziadne vyjadrenie, ja som si ho nastavil a nasledne mi tam potom prislo info ohladom pozastavenia konania, z dovodu ze banka nedodala podklady a tym sa upsvar chrani, nakolko pokial by toto vyjadrenie neposlali, tak im plynie 60dnova lehota na vyplatenie prispevku, v tom pripade tam nie je ziadny termin, takze clovek moze cakat mesiac, ale aj rok kym mu nieco pride
Prišlo mi prerušenie konania poštou.
@andaluzia12 mne tiež prišiel taký papier, tak som volala na úrad, a pani mi povedala, že takéto listy zasielajú len keď úrad nestihne vybaviť všetky žiadosti. Museli poslať nejaké vyrozumenie.ale mne to schvalili, no i napriek tomu mi taký list prišiel
Ahojte,
prišiel Vám tento mesiac (01/2025) na účet - Príspevok na zvýšenú splátku hypotéky...?
Zvyčajne to posielali okolo 20teho - 25teho v mesiaci.
Dakujem za info....

Výplata príspevku:
Úrad vypláca príspevok mesačne pozadu. Úrad poukazuje príspevok oprávnenej osobe na účet v banke alebo v pobočke zahraničnej banky v SR, ktorý oprávnená osoba uviedla v žiadosti.
V prípade refinancovaných úverov informujeme žiadateľov, že príspevok bude prvýkrát vyplatený v mesiaci august 2024, nakoľko údaje z bánk k refinancovaným úverom za obdobie od 01.01.2024 do 31.05.2024 budú zaslané do 31.07.2024.