Kedy môže Revolut fungovať ako banka?
Odkedy moze
Revolut je predsa anglicka banka
Co odkedy môže? Ja mám, používam ju len na platby cez zahraničné aplikácie,alli, allegro ap.
@freepalestine banka je anglická, len keď máš európsky/slovenský účet máš IBAN z Litvy
Priamo na ich stránke https://www.revolut.com/sk-SK/ máš
Revolut Bank UAB je banka založená v Litovskej republike, so sídlom na adrese Konstitucijos pr. 21B, Vilnius, 08130, Litovská republika, registračné číslo 304580906, kód FI 70700. Revolut Bank UAB má povolenie Európskej centrálnej banky a je regulovaná Národnou bankou Litvy. Revolut Bank UAB poskytuje služby v oblasti úverov, platobných služieb, bežných účtov a termínovaných vkladov.
@matusformanek je to anglická banka, ktorá má európsku pobočku a tým pádom licencie v Litve, áno licencie platia pre celú európu ale založená bola v anglicku a po Brexite zriadili aj europsku pobočku
Zdravím,mohol by mi niekto poradiť ,ci by bol vhodny účet revolut na prijatie platby z Veľkej Británie ?
@evelynkas samozrejme dostaneš peniaze za pár minút/hodín na účet, môžu sa rovno previesť na € za dobrý kurz a vieš si ich okamžite poslať na slovenskú banku
@maranco takze ,je to lepsie vyhodnejsie najprv poslať na revolut ako hneď na slovensky účet napr. Reifensen alebo Slovenská sporiteľňa?
@maranco takze ,je to lepsie vyhodnejsie najprv poslať na revolut ako hneď na slovensky účet napr. Reifensen alebo Slovenská sporiteľňa?
@evelynkas lepšie najprv na Revolut
Revolut prijme 1000 GBP dostaneš 1 148 €
Reifensen prijme 1000 GBP dostaneš 1 122 €
Slovenská sporiteľňa prijme 1000 GBP dostaneš 1 119 €

odkedy môže čo ?