Kedy môžem očakávať schválenú pôžičku od Zinc?
Ahojte v piatok schválili v zinc pôžičku mám Tatra kedy môžem očakávať E.Uz mám ale od nich 3 pôžičku.Uz som mala peniaze dávno na účte.Dakujem.
Zrus tu pozicku
@anonym_b267a2 požičias ty ?
@texik1 tretiu pôžičku naraz?
@anonym_2d8529 nemyslíš, že je dôvod prečo jej nechce pižičať banka? Neuveríš, ale je to pre jej ochranu. A RPMN 29,90% vážne ? A už tretí krát 🤦
@anonym_2d8529 nemyslíš, že je dôvod prečo jej nechce pižičať banka? Neuveríš, ale je to pre jej ochranu. A RPMN 29,90% vážne ? A už tretí krát 🤦
@ekira1 ano možno ma uz vysokú hypotéku ale je schopná platit len jej nevychádza príjem podla banky napr.
mali by ti prist asap kedze su okamzite platby, ak riesis ale pozicku dalsou pozickou, cim skor prestan...je to cesta do pekla
@ekira1 prosím vás je to moja vec ja som sa pýtala kedy prídu na účet áno po tretí krát uz mám od nich a žiadny problém.
@texik1 áno, je to tvoja vec. Odpovedám anonymu, prečo píše aby si ju zrušila. Toto je cesta do pekla, keď potrebuješ tretí krát, už si zamotaná v začarovanom kruhu a ľahko sa už z neho nedostaneš. Zavolaj si tam, či je nejaký problém, keď peniaze neprišli. V lepšom prípade, odstúp od zmluvy, ten úrok je neskutočný..
@anonym_2d8529 kľudne môžte vy teda
@anonym_2d8529 kľudne môžte vy teda
@texik1 ja som jej ale nepísala nech tu pôžičku zrusi. Keďže na toto sa ani nepýtala, ci ma žiadať alebo nie
Vacsinou povedia ze 10 dni trva, ale na 3-4 den by si mala mat
@apostolko pozerám i zinc má tatrabanku, takže ich neposlali, inak by prišli i cez víkend, nie?
@ekira1 prist by prisli aj cez vikend z hocakej banky, ak to poslu ako okamzitu platbu... vsetky banky maju povinnost mat okamzite platby...
To je v tejto teme najmensi problem...
@anonym_e2edd3 to mi je jasné a ani sa už nečudujem.

Zrus tu pozicku