Kedy prichádza štipendium "Študuj doma" pre študentov?
Ahojte, kedy prišlo prosím vašim deťom minulý rok stipnedium prvý krát? Som v druhom ročníku a čakala som, že normálne príde v októbri, ale zatiaľ nám iba prišiel mail, ze z administratívnych dôvodov sa začne vyplácať neskôr, tak by som chcela mat aspoň nejakú predstavu, že kedy to je neskôr.
Najskôr v novembri to príde. Dcéra bola druháčka minulý rok a prišlo v novembri aj spätne. Potom už chodilo normálne každý mesiac.
ahojte, ake su poziadavky? Ide sa podla nejakych bodov, kriterii?
@anonym_9861b9 áno boli kritéria.
a hlavne sa bolo treba prihlásiť .termín bol niekedy v lete? presne to už neviem.
@anonym_9861b9 nájdeš na nete, ale tento rok už sa nedá, až budúci, ak to bude opäť spustené, termín býva do 31.7
@anonym_9861b9 dá sa prihlásiť iba pokiaľ ide student z maturitného ročníka rovno na vs, termín býva nejak okolo juna
Najskôr v novembri to príde. Dcéra bola druháčka minulý rok a prišlo v novembri aj spätne. Potom už chodilo normálne každý mesiac.
@dorizzz vďaka, takže dá sa ako tak rátať, ze do decembra/ vianoce to príde xd?
@anonym_9861b9 sú dve skupiny študentov tzv.nadaní a sociálne znevyhodneni,a bodujú podľa maturitného vysvedčenia plus body za rozne súťaže,podľa bodov je potom umiestnenie,ako písali vyššie dáva sa žiadosť okolo juna
Ahojte prišlo vám už to štipendium?
Ahojte prišlo vám už to štipendium?
@anonym_0002b2 nie neprišlo zatiaľ
Ahojte nemáte žiadne info kedy asi príde to štipendium?nechodí a nechodí takto pred vianocami by sa zišlo
Ahojte nemáte žiadne info kedy asi príde to štipendium?nechodí a nechodí takto pred vianocami by sa zišlo
@anonym_0002b2 nie žiadne info, možno príde teraz 10teho, možno iba v januári. Nespoliehaj sa na to.

Sa mi zdá že v novembri prislo