icon

Kedy prichádza štipendium "Študuj doma" pre študentov?

19. okt 2025

Ahojte, kedy prišlo prosím vašim deťom minulý rok stipnedium prvý krát? Som v druhom ročníku a čakala som, že normálne príde v októbri, ale zatiaľ nám iba prišiel mail, ze z administratívnych dôvodov sa začne vyplácať neskôr, tak by som chcela mat aspoň nejakú predstavu, že kedy to je neskôr.

aduskalac
19. okt 2025

Sa mi zdá že v novembri prislo

dorizzz
19. okt 2025

Najskôr v novembri to príde. Dcéra bola druháčka minulý rok a prišlo v novembri aj spätne. Potom už chodilo normálne každý mesiac.

anonym_9861b9
19. okt 2025

ahojte, ake su poziadavky? Ide sa podla nejakych bodov, kriterii?

deti95060810
19. okt 2025
@anonym_9861b9

@anonym_9861b9 áno boli kritéria.
a hlavne sa bolo treba prihlásiť .termín bol niekedy v lete? presne to už neviem.

dorizzz
19. okt 2025
@anonym_9861b9

@anonym_9861b9 nájdeš na nete, ale tento rok už sa nedá, až budúci, ak to bude opäť spustené, termín býva do 31.7

autor
19. okt 2025
@anonym_9861b9

@anonym_9861b9 dá sa prihlásiť iba pokiaľ ide student z maturitného ročníka rovno na vs, termín býva nejak okolo juna

autor
19. okt 2025
@dorizzz

Najskôr v novembri to príde. Dcéra bola druháčka minulý rok a prišlo v novembri aj spätne. Potom už chodilo normálne každý mesiac.

@dorizzz vďaka, takže dá sa ako tak rátať, ze do decembra/ vianoce to príde xd?

dorizzz
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no s istotou by som to netvrdila. Oni sú schopní hocičoho 😃

aduskalac
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor myslím že áno keď bola dcéra prváčka to poslali až v januári,minulý rok druhačka prišlo v novembri,tak teraz tiež očakáva v novembri,ale všetko záleží od ministerstva

aduskalac
20. okt 2025
@anonym_9861b9

@anonym_9861b9 sú dve skupiny študentov tzv.nadaní a sociálne znevyhodneni,a bodujú podľa maturitného vysvedčenia plus body za rozne súťaže,podľa bodov je potom umiestnenie,ako písali vyššie dáva sa žiadosť okolo juna

anonym_0002b2
14. nov 2025

Ahojte prišlo vám už to štipendium?

dorizzz
14. nov 2025
@anonym_0002b2

Ahojte prišlo vám už to štipendium?

@anonym_0002b2 nie neprišlo zatiaľ

anonym_0002b2
5. dec 2025

Ahojte nemáte žiadne info kedy asi príde to štipendium?nechodí a nechodí takto pred vianocami by sa zišlo

dorizzz
5. dec 2025
@anonym_0002b2

Ahojte nemáte žiadne info kedy asi príde to štipendium?nechodí a nechodí takto pred vianocami by sa zišlo

@anonym_0002b2 nie žiadne info, možno príde teraz 10teho, možno iba v januári. Nespoliehaj sa na to.