Kedy prídu peniaze z poštovej banky do VÚB?
Ahojte dievčatá prosím vás môže mi narýchlo niekto z vás poradiť? Kamarát mi poslal pred chvíľou peniaze z poštovej banky do mojej VÚB banky je šanca že by mohli prísť ešte dnes /zajtra alebo až pondelok ? Neviem ako to medzi týmito bankami chodí vraj mu to ešte ani neodišlo z účtu nič a poslal mi zvláštny screenshot o platbe tak neviem 🤷vopred ďakujem za odpovede❤️
je vikend, takze predpokladam v pondelok, cez tyzden mi muz posielal peniaze do postovej banky okolo 22:00 a prišli mi po polnoci, čo vacsinou mi prisli az cez den
Peniaze ti pridu v utorok, dnes je nebankovy den a platba prebehla so zajtrajsim datumom a bude pripisana na tvoj ucet v inej banke nasledujuci pracovny den = utorok.
@photoqeen pride ti to v pondelok doobeda/poobede. Ale skor doobeda, ja ked si preposielam do Tatry aj vecer okolo 10-11, tak na druhy den doobeda to mam.
@lenka188 to ale neplati ak posielas cez vikend, medzibankova SEPA platba je standardne pripisana nasledujuci pracovny den (ak sa nejedna o instantnu) ALE platby dnes prebiehaju zo zajtrajsim datumom a nasledujuci pracovny den je utorok

@photoqeen Neni sanca,mozno v pondelok vecer,alebo utorok.