Kedy začne platiť zvýšenie minimálnej mzdy?
@alenah31 a neviete od kedy by mal byť zvýšený ten príplatok k opatrovateľskému príspevku,v prípade,že by ho schválili?
@maminuska33 mal byť teraz od júla, ale vyzerá to tak, že to neprešlo keďže zostáva taký istý keď si pozrieš tabuľky.
@alenah31 prešlo zvýšenie opatrovateľskeho príspevku od júla. Tento mesiac je už 615 euro
@lucia11kob nebavíme sa o opatrovateľskom príspevku, bavíme sa o príplatku k príspevku na opatrovanie pre ťažko zdravotne postihnuté deti - ten mal ísť hore zo 100 na 200€.
@alenah31 prepáčte, ale som vás omylom označila. Keď čítate komentáre, tak sa to pýtala iná pani, tak nemusíte byť za každú cenu za " dôležitú "
@lucia11kob niežeby @alenah31 potrebovala moju obhajobu, ale 'dôležitá ' sa robíš ty. Označila si ju, tak na teba reagovala.
@letfenixa ďalšia dôležitá
Asi potrebovala obhajobu, keď ste ju označila. Od 1 júla sa zvyšovali príspevky na opatrovanie. Tak len toľko k téme..Pekný deň prajem
@lucia11kob a ty tu vidíš nejaký komentár kde sa na to niekto pýta?
Dobrý deň prajem... Nie som tehotny 😉 a ani nepotrebujem vedieť nič o zvýšenom príspevku! Ja potrebujem pomôcť - poradiť z iným problémom... Viete mi PROSÍM vás v skratke vysvetliť že.... Som ženatý a mám problém sa zamestnať lebo som bol v minulosti trestaný. Stále sa dookola motám po všelijakých brigádach za polovicu ceny akú by som mal dostať!!! To by som ešte nejako strpel, ale čomu Nerozumiem je to a to je môj problém, že keď som sa bol zaevidovať na úrade práce tak za prvé... Nemám nárok na podporu lebo nemám na papieri odrobene tri roky, ale čo ma najviac zarazilo, že nemám nárok na dávku v hmotnej núdze lebo som ženatý a manželka pracuje... A s týmto mám problém lebo môj sused má to isté ako ja - je ženatý, manželka mu pracuje, ale On dostáva dávku v hmotnej núdze! Viete mi PROSÍM poradiť ako to funguje? Ďakujem

@maminuska33 mzda sa zvyšuje štandardne vždy od januára nasl. roku. Čo sa týka toho príspevku zo 100 na 200€ - zvýšiť by sa mal príplatok k príspevku na opatrovanie ťažko zdravotne postihnutých detí - bol to zatiaľ len návrh ministerstva práca pokiaľ viem.