Koľko eur míňate na nákup potravín?
Zaujima ma kolko eur najviac zvyknete platit pri nakupe potravin? Je jedno kolko clenov ma vasa rodina, aj ako sa stravujete. Kludne anonymne.
minulý týždeň som dala za nákup 170€ ... ako ti táto info pomôže netuším
dnes nákup 152€ 🙄
@anonym_ce242a to je nákup na týždeň, tak fakt neviem čo porovnávaš ...
Vyse 90 to cez vikend a cez tyzden dokupujeme kazdy den cerstve pecivo a sunku. To su ale len potraviny, my dost miname aj na restiky
@anonym_ce242a to je nákup na týždeň, tak fakt neviem čo porovnávaš ...
@biba_18 Áno, aj ja píšem o víkendovom nákupe pre tri osoby na celý týždeň.
Nechodíme do obchodu, dávame si voziť a vždy je to okolo 150€ plus drobné nákupy podľa toho, čo treba v rozmedzí 20-50€ niekoľkokrát týždenne. Dvaja dospelí jedno malé dieťa.
@anonym_ce242a veď ona sa ani nepýta na víkendové nákupy... a také ani nerobím
@janai1 Ja chodím raz do týždňa na nákup a nakúpim na celý týždeň. Miniem 60-70€.
platím cca od 80€-150€ zaleží ktorý deň v týždni idem na nákup a do akého obchodu
@anonym_autor sme dvaja, okolo 500 -600 eur mesačne. Ale tak jeden, dva krát týždenne ideme na obed do reštaurácie. Stravujeme sa zdravo, nič smažené, nekupujeme žiadne sladkosti, iba sem tam čokoládu, alkohol výnimočné, cigarety vôbec. Nič si nedopestujeme, nedochovame, všetko kupujeme. Nekupujeme ani sladke nepoje. Mestravujeme sa v práci, varím a peciem doma. Cena nákupu rôzna, je rozdiel ci idem len pre ovocie a zeleninu za 30 eur, alebo kupim maso, mlieko, ryžu a pod. veľké balenia.
@anonym_autor k čomu ti je táto informácia?Najviac 200 eur, ale to kúpim veľa mäsa, trvanlivé potraviny atď..radšej robím veľký nákup a potom nechodím dlhšie do obchodu.Sme 3 z toho dve komplet jeme doma.Uplne inak nakupujú ľudia co jedia v práci, škole a varia len večeru aj to nie teplu
Naposledy Kaufland 113e. Je to rôzne, čo práve potrebujem alebo mi došli zásoby.
Nemám žiadny nákup pod 80€ 🤷🏼♀️
Dakedy som kúpila v malých potravinách do 20e a kupujem čo treba (mlieko,maslo,chlieb,rožky grahamové,niečo sladké nugátovú čoko, cibuľu, mrkvu,perašín-(petržlen),slaninu, mačkám konzervu (aj susedovým) 😊. A aby som nezabudla,sebe gumené medvedíky(ak majú),alebo kyslé žížaly, či čierne pivo,podľa chuti a pms 😁. Dakedy som platila do 15 e,teraz skoro dvadsať, zdraželo všetko.
my všetci traja športujeme, každý deň tvaroh, acidko, jogurt, k tomu ovocie, dietne maso, ryby ... a už to ide ... 😒
zabudla som dodať, že tie obedy v reštauráciách sú samozrejme mimo tých 500-600 eur, to by sme sa do toho nezmestili.
@anonym_autor aj 200€ napríklad v takom tescu 😁
zabudla som dodať, že tie obedy v reštauráciách sú samozrejme mimo tých 500-600 eur, to by sme sa do toho nezmestili.
@anonym_2439f4 bože ,už som zľakla,že čo jete,či čistý ruský kaviár s bagetami robenými v prírode vo francúzskych Alpách 😳
@anonym_autor chodím raz do týždňa na týždenný nákup, sme 2 plus 2 psy, nechám tam mesačne 250 - 300 e ( žijem v at )
@anonym_2439f4 bože ,už som zľakla,že čo jete,či čistý ruský kaviár s bagetami robenými v prírode vo francúzskych Alpách 😳
@zuzanita1609 kľudne sa pobav a skús si vydeliť tých 250-300 eur na osobu, koľko to vychádza na deň. Ako som písala, nestravujeme sa v práci, takže denne raňajky, desiate, obed, večera. Takže komentár úbohý, čo už
@anonym_autor asi 200 az 300 euro tyzdenne , pre jedneho cloveka. Kupujem iba zdrave BIO potraviny,
Ale tu bolo písané,čo ráno kupujete v potravinách obecných,nie týždenný nákup. Či sa mýlim? 😳
Ale tu bolo písané,čo ráno kupujete v potravinách obecných,nie týždenný nákup. Či sa mýlim? 😳
@zuzanita1609 ja nakupujem vzdy v stredu rano
@zuzanita1609 ja som písala 500-600 mesačne, nesplietla si si ma s niekým?
@zuzanita1609 ja som písala 500-600 mesačne, nesplietla si si ma s niekým?
@anonym_2439f4 nie nesplietla,admin to opäť zmenil. Bola otázka,čo nakupujete každý deň ráno. Nie koľko miniete cez mesiac.
Moja otazka bola kolko naraz platite najviac pri jednom nakupe v potravinach. Nie kolko platite mesacne na stravu, ani ci chodite do restauracie. Mna cisto zaujima ci najviac platievate 100 eur, 150 eur, 200 eur. A je jedno na ake obdobie robite nakup a aj pre kolkych ludi ho robite.
Moja otazka bola kolko naraz platite najviac pri jednom nakupe v potravinach. Nie kolko platite mesacne na stravu, ani ci chodite do restauracie. Mna cisto zaujima ci najviac platievate 100 eur, 150 eur, 200 eur. A je jedno na ake obdobie robite nakup a aj pre kolkych ludi ho robite.
@anonym_autor ďakujem 😊

@anonym_autor Max.60€ - 70€.