Kooperativa PZP - postup po malej škodovej udalosti
Ahoj bol som vinnik malej škodovej udalosti, 2 dní po udalosti zavolali poškodeného na obhliadku a na 3 deň moje auto ( pofotili, atd) sú od toho 3 týždne.. zatiaľ neviem nič možno už to má poškodený aj opravené on chcel na faktúru od servisu.. aj mi príde nejaký list domov mne ako vinnikovi ze to bolo uzatvorené alebo to už len riešia s poškodeným? Ďakujem
Ak je šetrenie poistnej udalosti ukončené a poškodený má vyplatené plnenie, tak oznámenie o tom ide aj tebe.
@andrejka999 a telefonicky ci poštou formou listu ?
Nepríde ti nič, všetko riešia s ním. Vieš si to pozrieť online
List poštou, ale ak máš s Kooperativa elektronickú komunikáciu, tak ti to príde na email
Nepríde ti nič, všetko riešia s ním. Vieš si to pozrieť online
@luliu ako online
Treba si vytvoriť konto na Kooperativa online a tam všetko o nehode najdes
Treba si vytvoriť konto na Kooperativa online a tam všetko o nehode najdes
@luliu a tam uviidim ci bola už ukončená udalosť?
Ano
Ano
@luliu prosím vás už som si založila to ekooperativa konto a píše tam len ze písomne uplatnenie škody poškodenému a je to odfajknute.. ale nemám tam sumu koľko stala oprava ani nič také takže to znamená ze to ešte není uzatvorené?
Tak už mu zaplatili a je to uzatvorené, sumu nebudeš vidiet
Tak už mu zaplatili a je to uzatvorené, sumu nebudeš vidiet
@luliu ďakujem a prosím vás prečo to tam nemám napísané. Sú tam len ohlásenia skody a tie dokumenty co sme vypísali v poisťovni a obhliadka
No veď máš tam napísané, že suma bola poškodenému vyplatená, takže tým sa to ukoncilo

Vytvor si účet na stránke Kooperativa a tam vidíš všetko