Kto má Metlife a práve plní poistnú udalosť?
Ozvite sa prosim
@sweet20 kedy je datum vyplacania poistky?min mesiac ako som odoslala pnku plus spravu od dr do tyzdna boli peniaze na ucte 11 a teraz este nic. Posielala som vsetko zase 28.4 a peniaze nemam. Zavolala som vcera tam, ze mam cakat ale neodpovedala mi na konkretny datum vyplacania
funguje to sposobom, ze oni maju na to 30 dni zo zakona, takze do 30 dni Vam to musi prist a hlavnu rolu tam hraje aj to, ze kolko maju poistnych udalosti nahlasenych..
@sweet20 aha ok tak dakujem za vyruzemnie lebo ta pani na infolinke mi ho nevedela dat.
nemate za co, rado sa stalo. Pani na info linke su zacene ako call centrum, takze maju velmi malo informacii. Ako skuseny financnik Vam Metlife chvalim 😉. Ak ste sama nahlasovali poistnu udalost do poistovne tak asi sa Vam nikto mestara o tu zmluvu , vsak?
@sweet20 ,,Stara” ale nema zaujem. Ja vsetko odosielam ofocujem a vybavujem lebo moja tutorka nestiha povie mi ze neviem zavolaj tam atd - . Moja dr napr tvrdi, ze metlife su dotieravy a vyzaduju najviac papierov. Inac budu mi preplacat spravy od dr za ktore si pyta 25€?
napiste mi kludne.. mozme sa o tom porozpravat
Lekári zväčša nemajú radi, keď niekto po nich kontroluje ich lekárske správy. Lebo tam často píšu úplné hlúposti. Ľavá ruka namiesto pravá, dátumy im lietajú hore-dole a pod. Dosť krát som videl v lekárskych správach aj údaje niekoho iného, lebo to prepisujú z jednej správy na inú a "zabudli vymazať".
Zaplatený poplatok za vyplnené dokumenty pre poisťovňu preplatí poisťovňa priamo lekárke, len keď ich poisťovňa požadovala, je na to formulár (zmluva s lekárkou s cenníkom služieb), formulár posiela poisťovňa spolu s požiadavkou na dokumenty.
PS: "Tútorka" je platená aj za servis svojich klientov, do čoho pomoc s poistným hlásením samozrejme spadá. Na tom sa hneď pozná pridaná hodnota poisťováka. Nielen predať zmluvu, ale aj 20 rokov servisovať.
@martin_horvath ved to a este ani unas v meste nemame metlife cize vsetko riesim sama a cez tel s neznamymi zenami
neda sa Vam napisat sukromna sprava, napiste mi
ja toto nepochopim.. klient mi len nahlasi poustnu udalost, on nema ziadne starosti.. len mu pridu potom peniaze na ucet.. nemate vhodneho financneho agenta

dobry den, co potrebujete vediet?