Kto pracuje v Tatra banke?
Chcem sa niečo spýtať
@sweet20 brala som si bezúčelový úver a ponúkli mi k nemu kreditnú kartu tu klasickú kvôli nižšiemu úroku.., zobrala som to je tam rámec 400€ ktoré môžem minút..
robím z tejto kreditnej karty prevody na iný účet každý mesiac vždy je tam 5€ poplatok a chcem sa spýtať či okrem tohoto sú aj nejaké iné úroky špeciálne za prevody z kreditnej karty na iny účet?
Stane sa ze prevediem aj celú sumu na iný účet za poplatok 5€ . No čítam diskusie že sú za to veľké úroky to som nevedela..
čo sa týka splácania vždy každý mesiac 17. Sa navecer strhne celá dlžná suma z môjho hlavného úctu a pripočíta sa naspäť na kreditnú kartu mám aj v aplikácii nastavené uhradiť vždy celú dlžnú sumu
Ako to je prosím s tými úrokmi za prevod?
Úrok je ak by si nesplatila celú čiastku, na zmluve máš uvedený termín v mesiaci kedy je potrebné splatiť, asi toho 17 všetky dlhy za predošlý mesiac
Prečo robíš prevody na účet z karty za poplatok 5€? Používaj ju len na platby v obchode a nie na prevody.
Na zmluve budeš mať uvedené koľko dní je bezúročné obdobie.
Napríklad čo si požičiaš/minieš od 1.11-30.11. musíš splatiť do 17.12. inak budeš platiť úroky.
@maranco už viem že sa mi to neoplatilo… už to robiť nebudem no bojím sa či nemám úroky čisto za tie prevody
A ešte zvyčajne bezúročné obdobie na kreditnej karte neplatí ak si tou kartou vyberieš hotovosť z bankomatu, vtedy úroky nabiehajú od prvého dňa pôžičky.
Ale všetky tieto veci by si mala mať v zmluve ktorú si podpísala alebo v obchodných podmienkach na ich webe.
@maranco to som nikdy nerobila len prevody na iný účet .. asi sa tam zajtra zastavím
Prepacte ale viete naco je vobec kreditna karta???
Naco si beriete vec o ktorej ani sajnu nemate?
A pytat sa na mamickovskom fore ... Ved TB ma zakaznicku linku dokonca bezplatnu.
Ano mylite si urok s poplatkom. Poplatok za kartu mesacne je 2.5€. Ak urobite transakcie nad 300€ ho neplatite. A ktomu poplatku 5€ je za vyber cashu.
To nema nic spolocne s urokom je to poplatok. Urobili ste napr 10 prevodov tak x5= 50€ v pi...
Dam vam priklad : napr ja 1.12 vyberiem z kreditky 5000€ takto investujem, 15.1 nasledujuci mesiac vratim 5005€ a zbytok je moj zisk. Prosim zruste si tu kartu usetrite viacej ako znizeny urok o par desatin na bezucelovom uvere.

ved sa rovno pytaj.. robim vo vsetkych bankach