icon

Kto pracuje v Tatra banke?

11. dec 2023

Chcem sa niečo spýtať

sweet20
11. dec 2023

ved sa rovno pytaj.. robim vo vsetkych bankach

autor
11. dec 2023

@sweet20 brala som si bezúčelový úver a ponúkli mi k nemu kreditnú kartu tu klasickú kvôli nižšiemu úroku.., zobrala som to je tam rámec 400€ ktoré môžem minút..
robím z tejto kreditnej karty prevody na iný účet každý mesiac vždy je tam 5€ poplatok a chcem sa spýtať či okrem tohoto sú aj nejaké iné úroky špeciálne za prevody z kreditnej karty na iny účet?
Stane sa ze prevediem aj celú sumu na iný účet za poplatok 5€ . No čítam diskusie že sú za to veľké úroky to som nevedela..
čo sa týka splácania vždy každý mesiac 17. Sa navecer strhne celá dlžná suma z môjho hlavného úctu a pripočíta sa naspäť na kreditnú kartu mám aj v aplikácii nastavené uhradiť vždy celú dlžnú sumu
Ako to je prosím s tými úrokmi za prevod?

maranco
11. dec 2023

Úrok je ak by si nesplatila celú čiastku, na zmluve máš uvedený termín v mesiaci kedy je potrebné splatiť, asi toho 17 všetky dlhy za predošlý mesiac
Prečo robíš prevody na účet z karty za poplatok 5€? Používaj ju len na platby v obchode a nie na prevody.

maranco
11. dec 2023

Na zmluve budeš mať uvedené koľko dní je bezúročné obdobie.
Napríklad čo si požičiaš/minieš od 1.11-30.11. musíš splatiť do 17.12. inak budeš platiť úroky.

autor
11. dec 2023

@maranco už viem že sa mi to neoplatilo… už to robiť nebudem no bojím sa či nemám úroky čisto za tie prevody

maranco
11. dec 2023

A ešte zvyčajne bezúročné obdobie na kreditnej karte neplatí ak si tou kartou vyberieš hotovosť z bankomatu, vtedy úroky nabiehajú od prvého dňa pôžičky.
Ale všetky tieto veci by si mala mať v zmluve ktorú si podpísala alebo v obchodných podmienkach na ich webe.

autor
11. dec 2023

@maranco to som nikdy nerobila len prevody na iný účet .. asi sa tam zajtra zastavím

vlado818
12. dec 2023

Prepacte ale viete naco je vobec kreditna karta???
Naco si beriete vec o ktorej ani sajnu nemate?
A pytat sa na mamickovskom fore ... Ved TB ma zakaznicku linku dokonca bezplatnu.
Ano mylite si urok s poplatkom. Poplatok za kartu mesacne je 2.5€. Ak urobite transakcie nad 300€ ho neplatite. A ktomu poplatku 5€ je za vyber cashu.
To nema nic spolocne s urokom je to poplatok. Urobili ste napr 10 prevodov tak x5= 50€ v pi...
Dam vam priklad : napr ja 1.12 vyberiem z kreditky 5000€ takto investujem, 15.1 nasledujuci mesiac vratim 5005€ a zbytok je moj zisk. Prosim zruste si tu kartu usetrite viacej ako znizeny urok o par desatin na bezucelovom uvere.