icon

Ktorá banka ponúka bezplatné vedenie účtu?

3. apr 2025

Syn sa zamestnal,riešime prvý jeho účet.Nebude zatiaľ určite riešiť žiadne trvale príkazy,ak aj áno,tak len mobil...
Neviete poradiť v ktorej banke sa skôr oplatí?
Nech zbytočne neprichádza o peniaze za vedenie účtu.
Ďakujem pekne.

zic
3. apr 2025

milion tem kazdy mesiac:
Fio - asi najlepsia volba
mBank
365banka
... verim, ze aj dalsie banky za urcitych podmienok (alebo aj bez podmienok) maju ucet zadarmo... to si pozri v dalsich temach...

maranco
3. apr 2025

Tu si zadaj ako bude účet používať a vyjde ti porovnanie
https://www.financnahitparada.sk/bezne-ucty

katarinaba
3. apr 2025

Hlavne si potom este pozri ostatne poplatky, aby si nakoniec nemala sice vedenie uctu zadarmo, ale nedobehla poplatky za blobosti naokolo - vydanie karty, vklad vlastnej hotovosti, vypis z uctu, internet banking, a pod.

janai1
3. apr 2025

@maranco chýba tam bezplatný účet bez podmienok od Unicredit napr. Ponúka len ten platený v porovnaní

janinka007
3. apr 2025

FIO

hiro
3. apr 2025

Malo sa spomina napriklad tato banka z Nemecka:

maranco
3. apr 2025

@hiro zahraničné banky ktoré nemajú aj sídlo na Slovensku majú pri bežnom používaní 2 problémy

Nepoznajú variabilný/špecifický a konštantný symbol (vieš ho prepašovať cez referenciu ale nemusí to príjemcovi prísť správne).

Nepoznajú slovenský uzavretý/šialený platobný QR kód, takže ostáva ručné prepisovanie údajov pri platbe cez mobil.

nynia
3. apr 2025

Unicredit niekolko rocna spokojnost naozaj ziadne poplatky ani trvale prikazy.

samcinka
3. apr 2025

za mňa spokojnosť s Mbank

andrejiik
3. apr 2025

Fio banka, ziadne poplatky, ani za vedenie uctu ani vyber z bankomatu ani za nic a ziadne podmienky netreba dodrziavat.

sweet20
3. apr 2025

Kazdy den rovnake temy... celkom sa to tu nejak zamotalo..

sisska96
3. apr 2025

Už ani sa v SLSP neplatí. Aspoň ja neplatím

janai1
3. apr 2025

@sisska96 neplatíš lebo spĺňas podmienky

sisska96
3. apr 2025

3 roky mam zadarmo bez podmienok

janci27
3. apr 2025

Mam Unicredit uz niekolko rokov a bez poplatkov, rovnako aj vyber z akehokolvek bankomatu zdarma

martinadomianova
4. apr 2025

Ja mám mBank a neplatím nič za vedenie účtu. Najlepšie je si preštudovať akékoľvek poplatky vopred. MBank ich má na svojej stránke. Napr mama má zase Fio banku. Zatiaľ sa nesťažovala.