Ktorá banka ponúka bezplatné vedenie účtu?
Syn sa zamestnal,riešime prvý jeho účet.Nebude zatiaľ určite riešiť žiadne trvale príkazy,ak aj áno,tak len mobil...
Neviete poradiť v ktorej banke sa skôr oplatí?
Nech zbytočne neprichádza o peniaze za vedenie účtu.
Ďakujem pekne.
Tu si zadaj ako bude účet používať a vyjde ti porovnanie
https://www.financnahitparada.sk/bezne-ucty
Hlavne si potom este pozri ostatne poplatky, aby si nakoniec nemala sice vedenie uctu zadarmo, ale nedobehla poplatky za blobosti naokolo - vydanie karty, vklad vlastnej hotovosti, vypis z uctu, internet banking, a pod.
FIO
@hiro zahraničné banky ktoré nemajú aj sídlo na Slovensku majú pri bežnom používaní 2 problémy
Nepoznajú variabilný/špecifický a konštantný symbol (vieš ho prepašovať cez referenciu ale nemusí to príjemcovi prísť správne).
Nepoznajú slovenský uzavretý/šialený platobný QR kód, takže ostáva ručné prepisovanie údajov pri platbe cez mobil.
Unicredit niekolko rocna spokojnost naozaj ziadne poplatky ani trvale prikazy.
za mňa spokojnosť s Mbank
Fio banka, ziadne poplatky, ani za vedenie uctu ani vyber z bankomatu ani za nic a ziadne podmienky netreba dodrziavat.
Kazdy den rovnake temy... celkom sa to tu nejak zamotalo..
Už ani sa v SLSP neplatí. Aspoň ja neplatím
3 roky mam zadarmo bez podmienok
Mam Unicredit uz niekolko rokov a bez poplatkov, rovnako aj vyber z akehokolvek bankomatu zdarma
Ja mám mBank a neplatím nič za vedenie účtu. Najlepšie je si preštudovať akékoľvek poplatky vopred. MBank ich má na svojej stránke. Napr mama má zase Fio banku. Zatiaľ sa nesťažovala.

milion tem kazdy mesiac:
Fio - asi najlepsia volba
mBank
365banka
... verim, ze aj dalsie banky za urcitych podmienok (alebo aj bez podmienok) maju ucet zadarmo... to si pozri v dalsich temach...