Ktorá zdravotná poisťovňa je najlepšia pre dieťa na umelom mlieku?
Ahojte, riešim toto už pred narodením dieťatka preto, lebo aby som aj ja v prípade potreby stihla prestúpiť. Momentálne som v unione aj všetci doma. Ale keďže už viem ze bábätko bude hneď po narodení na UM, tak preto si zisťujem možnosti. Dcéra tiež bola na umelom mlieku na predpis, mam pocit ze do 10m nám ho dr predpisovala, ak nie dlhšie už si to nepamätám, má už 3 roky. Viem ze vtedy nám to union preplácal, ale dnes som čítala ze už preplacaju takéto doplatky len do pol roka. Preto prosím skúsenejších o radu, nakoľko neviem ako je to napríklad v dovere. Celkovo by ma potešili keby mi napíšete qke ma daná poisťovňa výhody ďakujem 🙂
Naša je síce na Hippe ktoré sa platí celé ale viem ze na začiatku keď som jej dávala Bebu tak pedi dávala na predpis a to bol extrémny rozdiel v cene.. Obe sme v dôvere 🙂
@lorin29 v dôvere ze preplacaju nejakých 300 eur len neviem ze ci sa to vzťahuje aj na tie mlieka alebo nie
dovera aj union maju UM na predpis. viem robim s oboma poistovnami. a tych 300€ na lieky union ma podobny benefit avsak bez obmedzenia limitu
@amonet a je pravda ze preplacaju len doplatok za UM na predpis len do pol roka ? Alebo dokým je mlieko predpisovane ?
Tiez by som union nemenila, som tam od začiatku, manžel presiel, dcera predčasne narodena isla automaticky aj druhe pôjde. Spokojnosť aj mlieko na predpis aj uhrada liekov, benefity na ockovanie, nikde nas neodmietli, terminy na vyšetrenia rýchle
union preplaca UM
len do pol roka
To kolko preplaca ktora poistovna a ako dlho je viazane na dieteticku pomocku-UM je jedno v ktorej si poistovni…Ministerstvo vyda kazdeho 1/4 katalog a tam je to presne napisane.
ako ktore mlieko a z akeho dovodu. ak je tam indikovana alergia/intolerancia tak aj do roka

ostan kde si aj babo tam daj