icon

Ktorú poisťovňu si vybrať na poistenie?

erika_novakova
9. jan 2025

Ahojte, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti pri poistení nehnutelnosti, auta alebo prípadne aj životné poistenie ? Chcem vediet nejake Vaše skúsenosti prípadne ktorú poistovňu si vybrat. Cenovo nejakú tu zlatú strednú cestu 🙂 Ďakujem za odpovede.

michaela002
10. jan 2025

@erika_novakova my máme v Uniqe poisťovni poistenú nehnuteľnosť,pzp aj úrazové poistenie ...keď sme mali nejakú škodovú udalosť bola vyriešená do týždňa aj s peniazmi na účte.Myslim,že je to taká stredná cesta.Fakt odporúčam túto poisťovňu ak máte ešte k tomu šikovného finančného poradcu,ktorý všetko vybaví keď sa vám niečo udeje nemusíte nikam chodiť,my mu len zavoláme a vybaví to čo potrebujeme.

sweet20
10. jan 2025

@erika_novakova pre kazdeho je dobra ina... neexistuje poistovna dobra na vsetko... kazda je dobra na nieco ine.. nevieme tvoj zdravotny stav ani podobne veci

sweet20
10. jan 2025

@michaela002 konecne tu niekto napisal ako praca financnika ma vyzerat... lebo ked tu niekedy citam ta az sa mi hlava kruti 😀😀

luciaruz
10. jan 2025

Jednoznačne Union. A stale maju rozne akcie a zľavy pre svojich klientov

alena22172
10. jan 2025

Ja som mala Kooperativu a nikdy viac. Mala som u nich byt, auto a aj životnú poistku. Ale ten prístup pri plnení bol katastrofálny. Tak hneď potom som tiež písala na rôzne stránky ohľadom skúseností a odpisala mi jedna slečna a pán , ktorý pracujú v uniqe, kde mi poslali link na ich stránku, kde si možem vybrať čo potrebujem, s tým že ked niečo budem potrebovať vysvetliť tak kľudne kedykoľvek sa možem ozvať. Nakoniec som sa rozohodla pre tu ich UNIQU a neľutujem. Ja som z východného slovenska a keď tu bolo to zemetrasenie, tak dosť mi to zničilo dom. Tak som sa bála čo a ako bude ohľadom plnenia. Ale tým že oni majú od 0 stupňa magnitúdý tak nebol ani najmenší problém. Hneď som dala som ten kontakt aj známym, a musim povedať sa seba ale aj za tých známych, že veľká spokojnosť. Link na stránku UNIQA: https://www.uniqa.sk/online/?obtainer=70622155

frflos_nespokojny
10. jan 2025

kooperativa nema rada plnenie a asi najhorsia. treba dat tam ked mas znamych

erika_novakova
autor
10. jan 2025

@alena22172 Ďakujem za odporúčanie a za kontakt, spravila som pzp aj nehnuteľnosť cez tu uniqu, tak uvidím ako to bude. Ďakujem ešte raz pekný deň

markopolak01
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená