icon

Ktorú zdravotnú poisťovňu uprednostniť - Union alebo VŠZP

15. júl 2025

Ahojte, chcela by som vedieť váš názor a preferenciu. Penta/Dôvera je mimo hru. Ďakujem.

sweet20
15. júl 2025

@anonym_autor ake mas choroby? Co vyuzivas? Musis si v porovnavaci pozriet co ty vyuzivas...

https://www.financnykompas.sk/zdravotna-poistovna

lienka.7
15. júl 2025

@anonym_autor podľa toho, akých mas lekarov. Lebo nejaké "benefity" ti budu na nic, keď budeš musieť cvakat navstevy u lekarov v plnej sume. Detto na závazné diagnózy sa všetci čarovné dávajú do VSZP, prečo asi?

autor
15. júl 2025

Chodím po lekároch, diagnózy mám. Chodím pravidelne na USG, CT, MRI, na rehabilitácie, do kúpeľov. Zatiaľ nebolo treba biologickú liečbu, ale mám 44 rokov, čiže môže sa stať hocičo. Nepotrebujem benefit pre deti apd.

sweet20
15. júl 2025
@anonym_autor

Chodím po lekároch, diagnózy mám. Chodím pravidelne na USG, CT, MRI, na rehabilitácie, do kúpeľov. Zatiaľ nebolo treba biologickú liečbu, ale mám 44 rokov, čiže môže sa stať hocičo. Nepotrebujem benefit pre deti apd.

@anonym_autor podla toho co si napisala mi vyslo z toho vszp

sweet20
15. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skusila som dat do chatu to co si napisala a nazor ai je taky... ak si vo vseobecnej, tak by som tam ostala.. na diagnozy je to celkom fajn

anonym_5ef5cb
15. júl 2025

@anonym_autor Chcem prejst zo VSZP do Unionu, nakolko VSZP vyrazne obmedzil jednodnovu chirurgiu. Ak som nechcela na termin cakat polroka, musela som si zakrok zaplatit sama.

e1i
15. júl 2025

@anonym_autor som v unione od zaciatku a nikdy nikde problem. MR som dostala termin z dna na den.som spokojna,menit nemienim,dokonca muz presiel z vszp a deti su union od zaciatku tiez

autor
15. júl 2025
@e1i

@anonym_autor som v unione od zaciatku a nikdy nikde problem. MR som dostala termin z dna na den.som spokojna,menit nemienim,dokonca muz presiel z vszp a deti su union od zaciatku tiez

@e1i ani ja som neplanovala riesit... ale... starnem. Prichadzaju problemy. A moze prist aj vazne ochorenie a vtedy bude v unione problem.

monsterablue
15. júl 2025
@anonym_autor

@e1i ani ja som neplanovala riesit... ale... starnem. Prichadzaju problemy. A moze prist aj vazne ochorenie a vtedy bude v unione problem.

@anonym_autor Preco by mal byt problem?

autor
15. júl 2025
@monsterablue

@anonym_autor Preco by mal byt problem?

@monsterablue sukromne poistovne maju problem pri schvalovani biologickej liecby, onkologickej liecby - nad ramec beznych zauzivanych postupov.

monsterablue
15. júl 2025
@anonym_autor

@monsterablue sukromne poistovne maju problem pri schvalovani biologickej liecby, onkologickej liecby - nad ramec beznych zauzivanych postupov.

@anonym_autor Co je zdrojom tejto informacie?

autor
15. júl 2025
@monsterablue

@anonym_autor Co je zdrojom tejto informacie?

@monsterablue skusenosti ludi, co potrebovali liecbu. Aj dopoludnia tu bola jedna diskusia na tuto temu. Preto sa chcem spytat na prakticke skusenosti ostatnych ludi a ci mali problemy so schvalovanim liecby.

monsterablue
15. júl 2025
@anonym_autor

@monsterablue skusenosti ludi, co potrebovali liecbu. Aj dopoludnia tu bola jedna diskusia na tuto temu. Preto sa chcem spytat na prakticke skusenosti ostatnych ludi a ci mali problemy so schvalovanim liecby.

@anonym_autor vdaka

e1i
15. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor schvalili mi aj liecbu v zahranici (ivf) z dna na den,aj dve operacie bez problemov preplatili a mna to nestalo ani cent

autor
15. júl 2025
@e1i

@anonym_autor schvalili mi aj liecbu v zahranici (ivf) z dna na den,aj dve operacie bez problemov preplatili a mna to nestalo ani cent

@e1i a teraz neviem, ku comu to patrilo.

e1i
15. júl 2025
@anonym_autor

@e1i a teraz neviem, ku comu to patrilo.

@anonym_autor ku tomu schvalovaniu liecby

autor
15. júl 2025
@e1i

@anonym_autor ku tomu schvalovaniu liecby

@e1i dobre, ale ku comu konkrétne? Nemenovali ste, nemám vešteckú guľu.

e1i
15. júl 2025
@anonym_autor

@e1i dobre, ale ku comu konkrétne? Nemenovali ste, nemám vešteckú guľu.

@anonym_autor to je to uskalie odpovedat anonymovi,ze ani vy neviete k comu patri odpoved.

autor
15. júl 2025
@e1i

@anonym_autor to je to uskalie odpovedat anonymovi,ze ani vy neviete k comu patri odpoved.

@e1i no nenapísala si svoju preferenciu.

e1i
16. júl 2025
@anonym_autor

@e1i no nenapísala si svoju preferenciu.

@anonym_autor napisala na zaciatku ze union by som nemenila som tam spokojna

anonym_5ef5cb
16. júl 2025
@e1i

@anonym_autor napisala na zaciatku ze union by som nemenila som tam spokojna

Detom so SMA nakoniec uhradilo liecbu komercne poistovne. To skor so VSZP bol problem.

annazozelenehodomu1
16. júl 2025

@anonym_autor ja som niekde čítala, že VŠZP prepláca kvalitnejšie nástroje pri operáciách