Ktorú zdravotnú poisťovňu uprednostniť - Union alebo VŠZP
Ahojte, chcela by som vedieť váš názor a preferenciu. Penta/Dôvera je mimo hru. Ďakujem.
@anonym_autor podľa toho, akých mas lekarov. Lebo nejaké "benefity" ti budu na nic, keď budeš musieť cvakat navstevy u lekarov v plnej sume. Detto na závazné diagnózy sa všetci čarovné dávajú do VSZP, prečo asi?
Chodím po lekároch, diagnózy mám. Chodím pravidelne na USG, CT, MRI, na rehabilitácie, do kúpeľov. Zatiaľ nebolo treba biologickú liečbu, ale mám 44 rokov, čiže môže sa stať hocičo. Nepotrebujem benefit pre deti apd.
Chodím po lekároch, diagnózy mám. Chodím pravidelne na USG, CT, MRI, na rehabilitácie, do kúpeľov. Zatiaľ nebolo treba biologickú liečbu, ale mám 44 rokov, čiže môže sa stať hocičo. Nepotrebujem benefit pre deti apd.
@anonym_autor podla toho co si napisala mi vyslo z toho vszp
@anonym_autor Chcem prejst zo VSZP do Unionu, nakolko VSZP vyrazne obmedzil jednodnovu chirurgiu. Ak som nechcela na termin cakat polroka, musela som si zakrok zaplatit sama.
@anonym_autor som v unione od zaciatku a nikdy nikde problem. MR som dostala termin z dna na den.som spokojna,menit nemienim,dokonca muz presiel z vszp a deti su union od zaciatku tiez
@anonym_autor som v unione od zaciatku a nikdy nikde problem. MR som dostala termin z dna na den.som spokojna,menit nemienim,dokonca muz presiel z vszp a deti su union od zaciatku tiez
@e1i ani ja som neplanovala riesit... ale... starnem. Prichadzaju problemy. A moze prist aj vazne ochorenie a vtedy bude v unione problem.
@e1i ani ja som neplanovala riesit... ale... starnem. Prichadzaju problemy. A moze prist aj vazne ochorenie a vtedy bude v unione problem.
@anonym_autor Preco by mal byt problem?
@anonym_autor Preco by mal byt problem?
@monsterablue sukromne poistovne maju problem pri schvalovani biologickej liecby, onkologickej liecby - nad ramec beznych zauzivanych postupov.
@monsterablue sukromne poistovne maju problem pri schvalovani biologickej liecby, onkologickej liecby - nad ramec beznych zauzivanych postupov.
@anonym_autor Co je zdrojom tejto informacie?
@anonym_autor Co je zdrojom tejto informacie?
@monsterablue skusenosti ludi, co potrebovali liecbu. Aj dopoludnia tu bola jedna diskusia na tuto temu. Preto sa chcem spytat na prakticke skusenosti ostatnych ludi a ci mali problemy so schvalovanim liecby.
@monsterablue skusenosti ludi, co potrebovali liecbu. Aj dopoludnia tu bola jedna diskusia na tuto temu. Preto sa chcem spytat na prakticke skusenosti ostatnych ludi a ci mali problemy so schvalovanim liecby.
@anonym_autor vdaka
@anonym_autor schvalili mi aj liecbu v zahranici (ivf) z dna na den,aj dve operacie bez problemov preplatili a mna to nestalo ani cent
@anonym_autor schvalili mi aj liecbu v zahranici (ivf) z dna na den,aj dve operacie bez problemov preplatili a mna to nestalo ani cent
@e1i a teraz neviem, ku comu to patrilo.
@anonym_autor ku tomu schvalovaniu liecby
@e1i dobre, ale ku comu konkrétne? Nemenovali ste, nemám vešteckú guľu.
@anonym_autor to je to uskalie odpovedat anonymovi,ze ani vy neviete k comu patri odpoved.
@e1i no nenapísala si svoju preferenciu.
@anonym_autor napisala na zaciatku ze union by som nemenila som tam spokojna
Detom so SMA nakoniec uhradilo liecbu komercne poistovne. To skor so VSZP bol problem.
@anonym_autor ja som niekde čítala, že VŠZP prepláca kvalitnejšie nástroje pri operáciách

@anonym_autor ake mas choroby? Co vyuzivas? Musis si v porovnavaci pozriet co ty vyuzivas...
https://www.financnykompas.sk/zdravotna-poistovna