Má ČSOB banka funkciu okamžitého prevodu?
Dobrý deň, ČSOB banka ešte nemá okamžitý prevod ? Poslala som peniaze z ČSOB do slovenskej a od rána ešte neprišli.
Pozri si detail platby či si na naozaj poslala okamžite, alebo obyčajne.
ČSOB spustila okamžité platby okolo 7.10.2025
Pozri si detail platby či si na naozaj poslala okamžite, alebo obyčajne.
ČSOB spustila okamžité platby okolo 7.10.2025
@maranco normálne, ja tam nikde v internet bankingu nevidím možnosť zadať okamžitú platbu. Len dátum splatnosti môžem nastaviť.
áno má dnes som si preučtovala peniaze do SLSP behom pár minut som ich mala na účte
Prosím vás a kde zadávateľ tú okamžitú platbu ? Mne to vôbec takú možnosť neponúka
Keď zadávam v app platbu, tak pod sumou je možnosť Okamžitá platba predsa.
@janina1127 ja tam nič také nemám
Skus si aktualizovať apku ,asi preto to tam nemáš.
Skus si aktualizovať apku ,asi preto to tam nemáš.
@anonym_b05b5f nedá sa, posledná aktualizácia mi píše 26.1 a tú mám spravenú 😌
@janina1127 ja tam nič také nemám
@anonym_autor No moja aplikácia vyzerá úplne inak teda.
Akú máš verziu Androidu?
Aplikácia je podporovaná pre telefóny a tablety s OS Android 9.0 a novší.
Pre OS Android 5 až 8.1 je k dispozicii staršia verzia (v9.5.x), bez dalšej podpory a aktualizácií
Mne nedavno prevadzal vecer okolo 5 peniaze synovec z TB. Na Mbank boli pripisane az na druhy den pred 12. Tiez som nechapala 🤷♀️ Aj som rozmyslala, kde sa postazovat - ci TB alebo Mbank.
Mne nedavno prevadzal vecer okolo 5 peniaze synovec z TB. Na Mbank boli pripisane az na druhy den pred 12. Tiez som nechapala 🤷♀️ Aj som rozmyslala, kde sa postazovat - ci TB alebo Mbank.
@simsalabim keby vtedy poslal 1 cent aj niekde do inej banky tak by vedel či má výpadok TB alebo mBank
ja na FIO mám predvoľbu poslať iba okamžite a ak zlyhá okamžitá platba neposlať obyčajne, a potom by som sa rozhodol čo ďalej
@simsalabim keby vtedy poslal 1 cent aj niekde do inej banky tak by vedel či má výpadok TB alebo mBank
ja na FIO mám predvoľbu poslať iba okamžite a ak zlyhá okamžitá platba neposlať obyčajne, a potom by som sa rozhodol čo ďalej
@maranco tak ja som tie peniaze nejako surne nepotrebovala, napadlo mi az na druhy den, ze aha, ved este nemam notifikaciu, ze boli pripisane a ked som to skontrolovala, stale neboli pripisane. Ozvala som sa mu, on mi poslal printscreen s tym, ze to vcera od neho odislo... a potom asi hodinu na to mi cinkla notifikacia. Ani som to nestihla nejako zacat riesit.

Všetky banky majú už dávno povinne okamžite platby