icon

Má niekto skúsenosti s Rocket Kredit?

pista25
21. jan 2025

Ponúkajú pôžičky pozicku schvália a zrazu pitaju 195 eur za prevod peňazí na účet tak otázka znie skúsil to niekdo alebo je to len čisto podvod

esmey
21. jan 2025

Kde na takýchto šmejdov chodíte? Keď ideš na pumpu po benzím, tiež od teba ale najprv pýtajú dajte nám kanister benzínu, inak nenatankuješ? Toto je milionkrát opakovaný podvod na ktorý v dnešnej dobe skočí akurát tak jednobunkovec.

esmey
21. jan 2025

Ešte doplním: veď keby tých 195eur aj bol nejaky legit poplatok, tak si ho predsa prirátajú k splátkam alebo by ti o toľko ponížili poskytnutý úver. Tu ide len o to vylákať od naiviek peniaze.

maranco
21. jan 2025

@pista25 cieľom podvodníkov je vylákať od teba poplatok + fotky dokladov aby ich mohli zneužiť

misanthropicdann
22. jan 2025

@esmey sak takto fungujú bežné aj banky.
Poplatok za hypotéku som platil dopredu 400€ pred nacerpanim peňazí, takže ide o bežnú prax aj pri normálnych bankách.

albina77
27. aug 2025
@esmey

Ešte doplním: veď keby tých 195eur aj bol nejaky legit poplatok, tak si ho predsa prirátajú k splátkam alebo by ti o toľko ponížili poskytnutý úver. Tu ide len o to vylákať od naiviek peniaze.

@esmey bol to podvod?? Aj odomna na 1700€ pytaju250€

albina77
27. aug 2025
@esmey

Kde na takýchto šmejdov chodíte? Keď ideš na pumpu po benzím, tiež od teba ale najprv pýtajú dajte nám kanister benzínu, inak nenatankuješ? Toto je milionkrát opakovaný podvod na ktorý v dnešnej dobe skočí akurát tak jednobunkovec.

@esmey bol podvod ??? Či nie aj odomna250€ pýtajú a mala som na tom účte u nich vytvorení 1700€!poslala som na svoj účet a prišiel gmail 250€ mám zaplatiť a že potom sa pripisu

maranco
27. aug 2025
@albina77

@esmey bol podvod ??? Či nie aj odomna250€ pýtajú a mala som na tom účte u nich vytvorení 1700€!poslala som na svoj účet a prišiel gmail 250€ mám zaplatiť a že potom sa pripisu

@albina77 na akej web stránke?

zuza00000
10. okt 2025
@albina77

@albina77 nabehli vám nejaké dlhý za nezaplatenie tohto poplatku aj moje údaje majú a nechceli ich vymazať ani zrušiť pôžičku iba ak im pošlem 90€ na účet

zuza00000
Autor odpoveď zmazal
zuza00000
11. okt 2025

@pista25 dobrý deň prišlo vám nejaké vymáhanie ak vám to schválili a nezaplatili ste na Tom ich účte ?

maranco
11. okt 2025
@zuza00000

@pista25 dobrý deň prišlo vám nejaké vymáhanie ak vám to schválili a nezaplatili ste na Tom ich účte ?

@zuza00000 dostala si vôbec na svoj bankový účet nejaké reálne peniaze/pôžičku?
ak si nič nedostala tak ani nič nemáš čo splácať

ja ti namaľujem akýkoľvek obrázok aj že máš nachystaný milión, bude tam tvoje meno len najprv mi pošli peniaze aby si si potom mohla prevziať ten milión

zuza00000
18. okt 2025
@maranco

@zuza00000 dostala si vôbec na svoj bankový účet nejaké reálne peniaze/pôžičku?
ak si nič nedostala tak ani nič nemáš čo splácať

ja ti namaľujem akýkoľvek obrázok aj že máš nachystaný milión, bude tam tvoje meno len najprv mi pošli peniaze aby si si potom mohla prevziať ten milión

@maranco nie nič som nedostala na bankový účet ale pri registrácii som samozrejme nahrala svoj OP ale už je zablokovany a neplatný aby nezneužili.osobne údaje , žiadali len 90€ za zrušenie účtu samozrejme som nič neposlala a opakovane im písala niekoľko emailov aby mi zrušili účet a už sa prestali ozývať