Má niekto skúsenosti s Rocket Kredit?
Ponúkajú pôžičky pozicku schvália a zrazu pitaju 195 eur za prevod peňazí na účet tak otázka znie skúsil to niekdo alebo je to len čisto podvod
Ešte doplním: veď keby tých 195eur aj bol nejaky legit poplatok, tak si ho predsa prirátajú k splátkam alebo by ti o toľko ponížili poskytnutý úver. Tu ide len o to vylákať od naiviek peniaze.
@esmey sak takto fungujú bežné aj banky.
Poplatok za hypotéku som platil dopredu 400€ pred nacerpanim peňazí, takže ide o bežnú prax aj pri normálnych bankách.
Kde na takýchto šmejdov chodíte? Keď ideš na pumpu po benzím, tiež od teba ale najprv pýtajú dajte nám kanister benzínu, inak nenatankuješ? Toto je milionkrát opakovaný podvod na ktorý v dnešnej dobe skočí akurát tak jednobunkovec.
@esmey bol podvod ??? Či nie aj odomna250€ pýtajú a mala som na tom účte u nich vytvorení 1700€!poslala som na svoj účet a prišiel gmail 250€ mám zaplatiť a že potom sa pripisu
@esmey bol podvod ??? Či nie aj odomna250€ pýtajú a mala som na tom účte u nich vytvorení 1700€!poslala som na svoj účet a prišiel gmail 250€ mám zaplatiť a že potom sa pripisu
@albina77 nabehli vám nejaké dlhý za nezaplatenie tohto poplatku aj moje údaje majú a nechceli ich vymazať ani zrušiť pôžičku iba ak im pošlem 90€ na účet
@pista25 dobrý deň prišlo vám nejaké vymáhanie ak vám to schválili a nezaplatili ste na Tom ich účte ?
@zuza00000 dostala si vôbec na svoj bankový účet nejaké reálne peniaze/pôžičku?
ak si nič nedostala tak ani nič nemáš čo splácať
ja ti namaľujem akýkoľvek obrázok aj že máš nachystaný milión, bude tam tvoje meno len najprv mi pošli peniaze aby si si potom mohla prevziať ten milión
@zuza00000 dostala si vôbec na svoj bankový účet nejaké reálne peniaze/pôžičku?
ak si nič nedostala tak ani nič nemáš čo splácať
ja ti namaľujem akýkoľvek obrázok aj že máš nachystaný milión, bude tam tvoje meno len najprv mi pošli peniaze aby si si potom mohla prevziať ten milión
@maranco nie nič som nedostala na bankový účet ale pri registrácii som samozrejme nahrala svoj OP ale už je zablokovany a neplatný aby nezneužili.osobne údaje , žiadali len 90€ za zrušenie účtu samozrejme som nič neposlala a opakovane im písala niekoľko emailov aby mi zrušili účet a už sa prestali ozývať

Kde na takýchto šmejdov chodíte? Keď ideš na pumpu po benzím, tiež od teba ale najprv pýtajú dajte nám kanister benzínu, inak nenatankuješ? Toto je milionkrát opakovaný podvod na ktorý v dnešnej dobe skočí akurát tak jednobunkovec.