icon

Malá pôžička do výplaty - poraďte stránku na rýchlopôžičku

sunshine999
30. máj 2021

Ahojte, s partnerom sme mali menšie finančné ťažkosti. Už to bude našťastie OK, len musíme vydržať ešte jeden mesiac. Potrebovali by sme si požičať 200eur. Obracali sme sa na rodinu viac krát, ale žiaľ, nevedeli nám pomôcť.. Viem, rýchopôžička nie je najlepší spôsob ako sa dostať k peniazom, ale už sme skúšali všetko iné. Viete nám prosím odporučiť nejakú stránku? Ak s tým náhodou máte niekto skúsenosť. ďakujeme

simsalabim
30. máj 2021

@sunshine999 ak sa naozaj neda, neda vydrzat “o chlebe a vode” a vies, ze to o chvilu budes moct splatit, urcite by som sla cez banku - povolene precerpanie. Nebankovkam sa oblukom vyhni.

kitycat
30. máj 2021

Ako nehnevaj sa ale ak sa vam rodina nevie zlozit na 200 eur tak to je ozaj tragedia..

ja_mama
30. máj 2021

Pracujete? Ak ano skuste sa spytat zamestnavatela, ci by vam nedal zalohu a na vyplatmy termin to strhol z vyplaty. Ak to samozrejme nerobite casto, mozno by bol ochotny pomoct - ak uz budete mat tu sumu v ramci mesiaca odpracovanu.

sssss123
30. máj 2021

v dnešnej dobe keď všade sú články o tom ako mať finančnú rezervu takto dopadnúť...no neviem, a keď Vám rodina nechce pomôcť chyba nebude asi u nich...

staronova
31. máj 2021

najdi si na rýchlo brigádu, upratovanie, stráženie, práca v záhrade, priatel na stavbe ..a pod

liz_lemon
31. máj 2021

@kitycat a mozno vedia preco nepozicaju

barrilla
31. máj 2021

čo ste tu také múdre niektoré. Nie každý má v rodine niekoho kto môže požičiavať 200 € a nebude mu chýbať. Dnes je veľa nezamestaných, obzlášť teraz mnohí prišli o prácu, niekto berie len dôchodok, ľudia majú aj vlastné vysoké výdavky. Takže ak neradíte k veci, radšej mlčte.

janie7
1. jún 2021

@sunshine999 Ak máš trvalý príjem skús P2P: Majak alebo Nuxo, prípadne ako tu už spomínali zálohu zo mzdy.

diolvi
24. sep 2021

Mate niekto reálnu skúsenosť s Nuxom?

janie7
24. sep 2021

@diolvi Ahoj, áno, mám, sú veľmi príjemní, ale počítaj s tým, že preplatíš a na prvý krát požičajú nižšiu sumu😟 Odporučila by som skôr Maják.

diolvi
25. sep 2021

@janie7 ďakujem ..