Mám nárok reklamovať zamietnutú žiadosť o benefit na zuby?
Ahojte. Vie mi prosím niekto poradiť, či mám nárok reklamovať zamietnutú žiadosť o benefit na zuby? Odôvodnili to tak, že počet podaných žiadostí som vyčerpala. Ja ale nemám info, že by boli tieto žiadosti obmedzené počtom. Mám peňaženku pre jednotlivca a 100 eur som ešte neprečerpala a stihla som ju poslať do konca apríla. Žiadosti boli 1 x dentálna hygiena, 1x plombovanie a tá zamietnutá žiadosť bola tak isto plombovanie. Ďakujem.
Už som to vyskúšala reklamovať. Ja len tak, či nemá niekto info, že by bolo obmedzené aj na počet žiadostí na benefit. Sumy som mala 2x30 a ďalších 20 mi neschválili už
@riri178 mne v tomto roku vszp preplatila dentalnu hygienu (50e) a zubne osetrenie (62e). V penazenke sme 6, a nikto nic necerpal. Aj od toho zalezi vyska preplatku
@riri178 pocet ziadosti nebol limitovany, ja som to teda mala v unione a posielaala som ich veeeela... lebo male sumy sme vzdy platili dcere za strojcek, zubara a tak.
@zubrienka1 peňaženka maxi má viac a väčšie benefity. V mini je to fakt len mini.

Zavolaj na infolinku