Máme šancu na pôžičku?
Dobrý večer prajem, prosím Vás nemáte náhodou niekto skúsenosti, som na materskej a muž pracuje.. dobre zarobí aj keď nemá vsetko na papieri.. ide o to, že mal dlhy a je v úverovom registri.. bol mladý a hlúpy.. už má vsetko zaplatené nemá nikde dlh . Ja somna materskej a ešte budem... neviete náhodou či by nám Niekto vedel poskytnúť pôžičku? Či na zmenku, bankovka nebankovka? Nie veľa potrebujeme ale súrne.. vieme negatíva nás zaujíma či je možnosť niekde a mame šancu niekde či máte skúsenosť poprípade kde? My sme skúsili už všeličo a zatiaľ bezúspešne, ďakujem za radu.
@nika82 nebankovky nám zamietli banky detto preto sa pýtam ☺️ Možno je niečo čo sme neskúsili? Alebo nejaká nebankovka niekto kto bral a vie že mame šancu 🤔 vieme že preplatíme vieme vsetko... mna zaujima len či manévrovacie niekde šancu .. ďakujem pekne aj tak
@moncamamca tak to uz je ine ked vam aj nebankovka odmietla dat
Fuha no ak vam to zamietla nebankovka tak pochybujem, ze by vam banka nejaka dala uver :/
@tasticka59 nemusí byt banka môže byt aj nebankovka napr s ktorou má niekto podobnú skúsenosť bol na tom ako my... a dali mu alebo na zmenku 🤔
@moncamamca nebankovky rovnako ako banky kontrolujú úverový aj neúverový register
@moncamamca nič v zlom, no ak odmietla nebankovka, tak je to z môjho pohľadu bez šance, nemáš možnosť ísť do debetu na účte?
Ak vam banky ani nebankovky nechcu pozicat, tak uz ina moznost nie je. Jednak si ontroluju uverovy register a jednak neviete poriadne dokladovat prijem, kedze pises, ze na papieri ma manzel inu sumu (pravdepodobne minimalku) a zvysok dostava na cierno.
@moncamamca neviem kde tvoj manzel pracuje, ani aku sumu potrebujete, ale mozno by sa dalo dohodnut so sefom, ak nie je vo vypovednej dobe a vysvetlite situaciu, mozno by vam vedel na cas pomoct...
@moncamamca www.portsystem.sk dajú do 500 eur ale veľa sa preplatí je to len taká na 30 dní dá sa predĺžiť.Skúste ešte žltý melón.Ak toto nie tak len od známych.Exekucie sú v registri 5 rokov ostatné neviem ako dlho sa eviduje.
@moncamamca
@lussyl5 skus jan jarosciak 0905865687 je to super top poradca a vela ludi vytrepal so ,,sraciek.,, akos a vravi
@moncamamca ahoj skús žltymelon.sk prípadne zinc euro..

nebankovka vam da , ale preplatit to xy krat.... treba sa ist popytat do Banky, pripadne financneho poradcu