Manžel je v mínuse na účte 2 000€, ale nemá žiadne pôžičky
@veronika448 kontokorent ?
To je hadanka pre manžela, nie nás
@veronika448 a co na to manzel?
tak nech sa prizna, kde to minul...chodte spolu do banky, nech mu to tam pred tebou vysvetlia...
mozno debet?
@veronika448 Do minusu sa dostal ak mal povolene precerpanie, nemusi to nijak suvisiet s pozickou. Ani si nedala ziadnu otazku len si napisala konstatovanie, tak neviem co ti vlastne na to mame povedat.
@veronika448 -2000? Taký povolený kontokorent asi mať nebude. Nemá exekúciu? Najlepšie spýtať sa ho alebo v banke ak si disponent.....
@veronika448 nezacal hrat?
@martina1201 zavisi od prijmu, moze to byt kludne povolene precerpanie....
Ved pozri obraty a prijmy a budes mudrejsia 😉
@martina1201 povolené prečerpanie je závislé od príjmu, ak má vysoký príjem môže mať povolené prečerpanie aj 10000. Dvojka je úplne bežná výška.
@ivkazba to chápem a viem o tom, ale keďže sa manželka tomu divi nepredpokladám že také príjmy manžel má. Nehovoriac o tom že ak aj má, divila by som sa že by bol toľko v minuse ak tak dobre zarába.....
@martina1201 oj, veru to nezavisi od toho, ze ked dobre zaraba, tak nemoze ist do minusu 🙂
a na 2000 ktk spravidla staci prijem 1000, takze tych 1000 zas nie je az take nejake ze velmi vela.
btw. videla som ludi, ktory zarabali aj 3tisic v cistom a do konca mesiaca sli do kontokorentu :D takze vselijaki sme.....
@hviera81 v tomto skôr nezodpovední.😂
@martina1201 nezodpovedných ľudí je brutálne veľa, žiaľ, aj medzi dobre zarábajúcimi, žiaľ viac medzi tými, čo majú málo. A zažila som v praxi, že chlapi dokázali minúť aj desiatky tisíc eur bez vedomia ženy a dostať rodinu do problémov. Minúť 2 tisícky je jednoduché, to má pár tiketov, alebo jedna návšteva herne, alebo požičanie kolegovi ktorí nevrátil, atď...
@ivkazba poznám jedného čo na stávkovanie urobil 80000 € dlhov. Potom sme upratovali jeho dlhý v bankách lebo mal strašné splátky.....
@martina1201 nuž veľa ľudí si vie dosť skomplikovať život a žiaľ, väčšina z nich ho skomplikuje celej rodine vrátane detí.
aj vie, ze o tom vies? mna by teda zaujimalo jeho vysvetlenie alebo postavenie sa k tomu

@veronika448 exekutor? Nema zablokovany ucet?