icon

Mesačné poplatky za transakcie v Tatra banke. Máte podobnú skúsenosť?

31. júl 2025

Zdravím sťahuje vám takisto poplatok za transakcie každý mesiac ? Neustále mi sťahuje sumy nad 10 eur.

Mesačné poplatky za transakcie v Tatra banke. Máte podobnú skúsenosť?
kika2079
31. júl 2025

@anonym_autor vyberáme z iného bankomatu? Alebo nijaké iné služby vo výpise skús pozrieť. Ak tak zavolaj na dialóg. Ale sa spýtaj Adama ich chatbota?

anonym_fb86bf
1. aug 2025

Firma ci fyzická osoba?

lucka_ke
1. aug 2025

aký balík služieb od TB máš? koľko transakcií robíš mesačne?

balerina2025
1. aug 2025

mala by si tam mat konkretny prehlad. zavolaj na infolinku

melanta
1. aug 2025

Poplatky za výbery z bankomatov iných bánk
Poplatky za platenie stávkovania cez kartu alebo účet

Mne nesťahuje nikdy nič v Tatre.

simsalabim
1. aug 2025

Mne Tatra nestiahla nikdy nic, ale teda splnam ich podmienky na bezplatny ucet. ten poplatok ti stahuje kazdy mesiac od zalozenia uctu?

petamich
1. aug 2025

Su to poplatky za transakcie - takze to moze byt vyber z ineho bankomatu, prevod realizovany cez call centrum/pobocku, spracovanie platby kartou za stavkove transakcie/loteriu (ta je jedna 7€) ....

Vo vypise z uctu mas detailny rozpis.

ekira1
1. aug 2025

@anonym_autor nie, jediné čo v tb platím je 1€ za druhú debetnú kartu. Inak mám všetko čo používam bezplatne.

25daniela
1. aug 2025

@anonym_autor nikdy som neplatila nič v Tatra banke, ale spĺňam podmienky na vedenie účtu zdarma.

avantime
1. aug 2025

Tatra banka je už dávnejšie v exkluzívnom klube, ako Slovenská sporiteľňa, Kooperativa, AAA auto.....

anonym_254758
1. aug 2025

@anonym_autor Mne stiahli tento mesiac 2 €, minulý mesiac 7€

jockey
3. aug 2025
@avantime

Tatra banka je už dávnejšie v exkluzívnom klube, ako Slovenská sporiteľňa, Kooperativa, AAA auto.....

@avantime to si ako myslel?

jockey
3. aug 2025
@kika2079

@anonym_autor vyberáme z iného bankomatu? Alebo nijaké iné služby vo výpise skús pozrieť. Ak tak zavolaj na dialóg. Ale sa spýtaj Adama ich chatbota?

@kika2079 slová "nijaké" a "nejaké" sú dve odlišné slová, dokonca s takmer opačným významom

avantime
3. aug 2025
@jockey

@avantime to si ako myslel?

@jockey Plnenia Koopky, poplatky správanie AAA auto a SLSP sú za mňa rovnaké toxické spoločnosti tak, ako TB.

jockey
4. aug 2025
@avantime

@jockey Plnenia Koopky, poplatky správanie AAA auto a SLSP sú za mňa rovnaké toxické spoločnosti tak, ako TB.

@avantime To s tebou nesúhlasím.
TB by som skôr zaradil k Allianzu, teda k najlepšiemu čo u nás máme, avšak za vyššiu cenu.