Meškanie s vyplatením maródky
Ahojte, je tu niekto komu tiez meškajú s vyplatením maródky ten mesiac. Posledné mesiace mi chodila 17-18 deň vediaci a ten mesiac nič. Človek sa asi má ísť pásť.
@perthes mne chodi teraz 3 mesiace k 14dnu v mesiaci . Ešte nemeškala ani raz ak ti to pomôže
@simona1998 môžem sa spýtať pn chodí na účet okolo 14teho? A kedy vám prišiel papier zo sociálky ten výmer po akej dobe pn. Som mesiac pn zatiaľ mi papier neprišiel Ďakujem
@butterfly333 mne príchodi teraz vždy každý mesiac 14teho a papier mi tiež prišiel až kdesi po mesiaci 🙂
@simona1998 to máte dobré ale toto čo mne meska 10 dní
@perthes kukni či ti nepríde dnes alebo zajtra lebo zvyknú vyplácať k 15 a k 27 . Mne dnes prišlo tehotenské zo socialky
@simona1998 tak mne dnes neprišlo nič. A ak nepríde ani zajtra tak tam zajtra volám. Neviem si predstaviť že by som žila sama. Predsa len dalo aby že muž zarobí
@simona1998 ďakujem
Socialna poistovna ma svoje vyplatne terminy, v ramci nich aj davky vyplaca. Mala si prechodku (ak si PN v dalsom mesiaci)? Pripadne ak nepridu zajtra, skusila by som tam zavolat.
@petamich papier na peniaze sa už neposiela keď je PN elektronická?
@butterfly333 pravdu mas vtedy nie
@petamich ďakujem som prvý krát pn odkedy je to elektronické tak aby som vedela. Ďakujem Dr mi tam.vzdy píše dátum ďalšej kontroly.
@butterfly333 nie, ja som nič nepodieľala. Marodovala som od 4.12 do 24.3. dve operácie som mala
@perthes ja mam jednu operácii za sebou a teraz 1.4 ma čaká ďalšia.

vsak si zavolaj do SP, nie je v poriadku, ze ti neprisla PN