Môže vám exekútor zablokovať účet v Revolute?
Neviete či mi môže na účet v Revolute siahnuť exekutor ?
@jaroslav81 Litva.
Revolut Bank UAB je banka založená v Litovskej republike a sídlo má zaregistrované na adrese Konstitucijos ave. 21B, Vilnius, 08130, Litovská republika, registračné číslo 304580906, kód FI 70700. Spoločnosť Revolut Bank UAB je licencovaná Európskou centrálnou bankou a regulovaná Národnou bankou Litvy.
Nie nemoze
Takže pokial mam učet Revolut exekutor sa nevie dostat k peniazom a zablokovať ho?
Už ste to ak vyriešili ? Môže siahnuť či nie ?
Myslite ze nemoze siahnut ani na inv.dochodok ak si dam na revolut ?
@bibi14031996 nie.
@br11 skvele lebo mamnejake exekucie a pokial si dam na slovensky tak hn3d zablokuje
Ako mám postupovať,keď si chcem poslať invalidný dôchodok na Revolut účet,vopred ďakujem za odpovede
@svitorka ísť na pobočku a vyplniť tlačivo o zmene vyplácania dôchodku, alebo návod je tu https://www.socpoist.sk/kto-som/dochodca/pobera...
@svitorka vytlacit si z aplikacie revolut potvrdenie ze je učet vas zajst na soc poisťovňu
Dobrý večer môžem používať Revolut účet ako SZČO? Keďže neviem či stým nebude problém na Daňovom úrade pri podávaní DP dakujem
Dakujem za odpoved
Dobrý deň. Dočítal som sa ze Revolut banka nieje chránená pred slovenskými exekútori pretože ma platný titul európskej banky sídlom v Litve . Môže slovenský exekútor siahnuť na účet revolut , v prípade ak požiada o európsky platobný rozkaz . Moja otázka, stalo s to uz niekomu alebo mal stým niekto skúsenosť?
Dobrý deň. Dočítal som sa ze Revolut banka nieje chránená pred slovenskými exekútori pretože ma platný titul európskej banky sídlom v Litve . Môže slovenský exekútor siahnuť na účet revolut , v prípade ak požiada o európsky platobný rozkaz . Moja otázka, stalo s to uz niekomu alebo mal stým niekto skúsenosť?
@alfa777 slovensky exekútor nemá ako zistiť, že máš účet v Revolut. Vie si zistiť iba slovenské banky.
@alfa777 exekútor ti siahne na príjem priamo u zamestnávateľa, alebo ak podnikáš zatajíš v daňovom priznaní platby poslané na Revolut?

na 99% nie, ide o účet vytvorený v Anglicku, exekútor má právomoci v rámci SR a len banky so sídlom v SR môžu zablokovať účet.