Môžem podať dve daňové priznania?
Dobrý deň, môžem podať 2 daňové priznanie od rôznych zamestnancov? Keďže obaja moji zamestnanci mi poslali už vypočítané daňové priznanie. Už len odovzdať.
nemôžete
Dva rôzne? Nie
ziadost o vykonanie roc. zuctovania si podpisala u koho?
danove ti isto nerobili, to si robi kazdy sam za seba
este raz sa pozri co ti realne poslali, ako sa ten dokument vola
Blbá nie som 🙈je to vypracované daňové priznanie
@lea1513 nie, nie je to vypracovane danove priznanie, toto je potvrdenie o zdanitelnych prijmoch a zaplatenych zalohach dane. Danove priznanie ma v hlavicke Danove priznanie. O zuctovanie dane treba poziadat, ked si nepoziadala budes musiet podat danove priznanie ty, vyplnis si tlacivo a odnesies na danovy urad. Ked tomu nerozumies, hladaj nejakeho cloveka, ktory to za teba urobi
Nie všetko, čo je zelené, je priznanie 😭
pane boze 🫣 toto by sa malo povinne vyucovat na vsetkych strednych skolach cez gymnazia az po učňovky! - aspon zaklady lebo toto je taka ,,negramotnost,, az no... a este to zaklincuj vetou ,,blba nejsom,,
@monnci2226 blba byt nemusi, to je pravda. Ale negramotna, to urcite👌
@monnci2226 veď čítať sa deti učia už v prvom ročníku ZŠ, na stredných školách I učňovkách už čítať vedia. Jedine, že by
@lea1513 chodila do osobitnej, ale zas písať vie, no..
@monnci2226 Presne. Tak tieto základy by sa mali určite učiť na stredných školách aj učňovkach. Toto ide celý život až do dôchodku s každým človekom.
Autorka, tú dá otázku, a tu niektoré ženy ju idú vydlami vyšlahať, len preto, že sa pomýlila. Tento portál je na to, aby si ženy medzi sebou pomáhali. Či, to bola zas moja naivná predstava. Daňové priznanie aj jeho podávanie je pre niekoho, kto nemá 3/4 vysoké školy naozaj problém, keď tým číslam/sumám/percentám vôbec nerozumie. Keď niektoré účtovníčky sú naozaj,, milé '' osoby.🤷Niektorým, by tu trošku empatie nezaškodilo.🙈

@lea1513 zamestnanec si ty, oni su zamestnavatelia.Mala si poziadat o zuctovanie dane len jedneho a predlozit mu potvrdenie o prijme a zaplatenych preddavkov od toho druheho aby to zahrnul do vyuctovania