icon

Môžem pokračovať so splácaním úveru po prepustení?

lunitaa
Včera o 20:49

Dobrý večer ja by som sa chcela spýtať ohľadom úveru, brala som okolo 3000 lenže má prepustili z práce a prestala som ho splácať lebo som nedostávala žiadne peniaze, žijem ešte u rodičov ktorí mi pomáhať nevedeli lebo tiež toho majú dosť, lenže ja ten úver chcem naďalej splácať myslíte že sa ešte dá? Ďakujem za odpoveď

anonym_3d6c9c
Včera o 20:56

@lunitaa šup do banky a pýtať sa ľudí ktorí ti aj reálne môžu odpovedať

lunitaa
autor
Včera o 20:58
@anonym_3d6c9c

@lunitaa šup do banky a pýtať sa ľudí ktorí ti aj reálne môžu odpovedať

@lunitaa
@anonym_3d6c9c písala som tam e-mail a v pondelok tam pôjdem lem pre istotu to píšem tu či náhodou o tom nevie viac

anonym_889ee1
Včera o 21:31

@lunitaa odklad splátok..a ako chceš úver splácať keď nemáš príjem? Plus ti nabehnú vysoké úroky z omeškania. Príde ti predžalobna výzva a keď ju neuhradis budeš mať exekúciu

anonym_61f498
Včera o 21:36
@lunitaa

@lunitaa
@anonym_3d6c9c písala som tam e-mail a v pondelok tam pôjdem lem pre istotu to píšem tu či náhodou o tom nevie viac

@lunitaa vies moja zlata,toto sa neriesi vtedy ked mas pomaly exekutora,bez prace asi nie si par dni,ze??Vtedy si to mala riesit,nie teraz.A je otazne,ci sa pri uvere da urobit odklad ako pri hypoteke,tam sa to da,ale uz clovek bude v registri ako si aj ty uz teraz.A nikto ti uz uver neda velmi dlhu dobu.

anonym_0e134d
Včera o 22:07

Načo to bolo vôbec ten uver ak ešte žijes doma?

parvinka0001
Dnes o 04:56

Email ? Prvé čo si mala letieť do banky .veď si doma máš kopec času

katkaseiner
Dnes o 11:40

v prvom rade ak si pracovala, registruj sa na urade prace a ak mas potrebne lehoty odpracované, budu aj peniaze...to ze mas uver a nenas peniaze, nikoho nezaujima. Splacat proste musis.Banka nie je charita. Takto sa tu potom pytas po bohvieako dlhej dobe co nesplacas...my ako mame vediet podmienky banky?