Môžem žiadať príspevok na dva úvery?
Čerpá niekto príspevok na zvýšenú splátku úveru, z dôvodu vyššej úrokovej sadzby od Upsvar na 2 rôzne úvery na 2 rôzne nehnuteľnosti? Čiže 2 príspevky?
Ja dúfam, že toto snad nie je možné, aby sa z našich daní platili vyslovene úvery ľuďom, kt.zjavne úverom neriešia svoju bytovú situáciu, ale svoje investície.
V tomto pripade by to nebola pomoc, ale vychcanost z tvojej strany. Ked nevies splacat, predaj jednu nehnutelnost a vyplatis si nou aj cast hypo z druhej nehnutelnosti.
ved si precitaj podmienky cerpania podpory ... je to mozne len an jednu nehnutelnost aplikovat 🤦
Bývaš v dvoch nehnuteľnostiach naraz?🤦 To fakt môže toto niekoho napadnúť? Zrušiť by to mali okamžite.
Podmienky som čítala. Bankarka tvrdí, že sa to dá. Ale je neskúsena. Preto sa pýtam ci sa s tým niekto stretol. Píše sa nárok vzniká na 1 úver a 1 nehnuteľnosť. Píše sa, že ak máš 2 úvery na jednu nehnuteľnosť, tak cerpes len na 1 úver. Nikde sa nepíše ak máš 2 úvery na 2 nehnuteľnosti. Kamarát tiež ma indície ze proste platime iným na podnikanie. Čiže v tomto štáte je možno možné všetko a možno treba len skúsiť podať žiadosť. Prinajhoršom zamietnu.
@mateson2004 tam ide o to ci tam bud bývaš, alebo bývaš s rodinou, alebo tam býva rodina a ty nie.
Osobne dúfam, že to zamietnu a zrušia celý tento nezmysel pre finančne negramotných, alebo vychcaných ľudí. Ak nemáš na splátky na 2 nehnuteľnosti, tak jednu predaj a nečakaj, ze sa ti budú ľudia skladať. Ty vole, normálne mi zdvihlo moj nízky tlak.
@vikiki29 pozri, nie som negramotna ani výchcana, radi to bankarka. V druhej nehnuteľnosti býva rodina. Tak sa predávať nič nebude. Blbý je ten co niečo nevyužije. Najmä na Slovenku. Nie každý si dal fixáciu 1 % na 10 rokov.
v žiadnom prípade, nech ti to radí aj minister. Nemáš nárok - a systém nám to oznámi, nebj sa,už pri sprcovaní druhej žiadosti nám napáruje tvoje rodné číslo
Sama to predsa píšeš 1 uver na 1 nehnuteľnosť, ty chceš na 2 úvery na dve nehnuteľnosti. Nemáš za čo.
Mám dva byty kupujem tretí a dúfam že táto pomoc bude pokračovať aj naďalej aby som si mohol kúpiť 4ty budúci rok 🙂 ďakujem všetkým

To nie je mozne