Môžete poberať opatrovné na svokra?
Ahojte , neviem ako to chodí tak sa vás opitam .. mám svokra , chodím mu upratať , nosím mu aj jesť do obedarov , mohla by som naňho poberať opatrovne ? Keď si zájde aj do roboty , svokor ma 60 rokov
Tak som myslela že keď mu chodím upratovať , či by sa dalo naňho opatrovne vybaviť .. nemám s tým skúsenosti dakujem za normálne odpovede
Vsak nie je odkazany, ked chodi do roboty. To, ze si nenavari a neuprace nie je odkazanost na opateru
Urcite nie. A vy robite? Lebo ked aj vy pracujete nemozete mat prijem z pracovneho pomeru a sucasne nemozete poberat aj opatrovatelsky prispevok. Zato ze mu navarite a upracete a pritom svokor vie chodit do roboty si mozete tak vypytat peniaze od svokra ked on to vie spravit a nespravi to.
@evikusz ja nepracujem , nemám žiaden príjem
@taynee nie …
60 rokov este naozaj nie je pripad odkazany na opatrovatelku pokial samozrejme, nema ziadnu indikaciu chorobnu. ved nehc ti plati za sluzby.ak ti chybaju peniaze.
ked ti chyba prijem, zacni pracovat.
Nech sa ti tvoj vitálny svokor za tvoje služby opýta na robotu
😂
Naozaj? Opytaj sa sama seba, ci ti stat za toto ma platit.
To myslíš vážne tú otázku?
nie nedostanes opatrovne 😂
@mamina7070
@226lenka
@martinkatinka vedela som že sa tu nájdu nejaké zakomplexované ženské , ktoré nevedia normálne odpovedať …
co je na odpovedi ze nedostanes opatrovne na osobu co vladze pracovat
si nastuduj pre koho je opatrovne urcene ty sa vysmievas svojim prispevkom tazko zdravotne postihnutym
Nechapem co je na odpovedi, ze nemas narok na opatrovne na tvojho vitalneho svokra "nenormalne"?
@viestta ty sa nevyjadruj ku každej diskusii prosím ta , ktorú prečítam tam si ty , komentujes každú jednu .. nemáš nič iné na robote ?
Žasnem čoho sú ľudia schopní...ak nemám informácie, mám internet,nájdem si to na nete a nezhovadim sa a čo je najhoršie ľuďom ktorím ztp neuznajú... tým je to o to horšie čítať 🤦🤦🤦
Aká hlúpa otázka tak taká odpoveď

Ak nie je ZTP s vaznou dg. odkazany na pomoc druheho, tak urcite nie...ked si zajde do roboty, tak stat vam nebude platit za starostlivost, lebo mu upratujes