icon

Môžete poberať opatrovné na svokra?

10. jún 2024

Ahojte , neviem ako to chodí tak sa vás opitam .. mám svokra , chodím mu upratať , nosím mu aj jesť do obedarov , mohla by som naňho poberať opatrovne ? Keď si zájde aj do roboty , svokor ma 60 rokov
Tak som myslela že keď mu chodím upratovať , či by sa dalo naňho opatrovne vybaviť .. nemám s tým skúsenosti dakujem za normálne odpovede

sisa_s
10. jún 2024

Ak nie je ZTP s vaznou dg. odkazany na pomoc druheho, tak urcite nie...ked si zajde do roboty, tak stat vam nebude platit za starostlivost, lebo mu upratujes

viestta
10. jún 2024

Vsak nie je odkazany, ked chodi do roboty. To, ze si nenavari a neuprace nie je odkazanost na opateru

evikusz
10. jún 2024

Urcite nie. A vy robite? Lebo ked aj vy pracujete nemozete mat prijem z pracovneho pomeru a sucasne nemozete poberat aj opatrovatelsky prispevok. Zato ze mu navarite a upracete a pritom svokor vie chodit do roboty si mozete tak vypytat peniaze od svokra ked on to vie spravit a nespravi to.

autor
10. jún 2024

@evikusz ja nepracujem , nemám žiaden príjem

taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
10. jún 2024

@taynee nie …

taynee
Odpoveď bola odstránená
bublinka1426
10. jún 2024

60 rokov este naozaj nie je pripad odkazany na opatrovatelku pokial samozrejme, nema ziadnu indikaciu chorobnu. ved nehc ti plati za sluzby.ak ti chybaju peniaze.

bublinka1426
10. jún 2024

ked ti chyba prijem, zacni pracovat.

domka222
10. jún 2024

Nech sa ti tvoj vitálny svokor za tvoje služby opýta na robotu

rozculena
10. jún 2024

😂

martinkatinka
11. jún 2024

Naozaj? Opytaj sa sama seba, ci ti stat za toto ma platit.

226lenka
11. jún 2024

To myslíš vážne tú otázku?

mamina7070
11. jún 2024

nie nedostanes opatrovne 😂

autor
11. jún 2024

@mamina7070
@226lenka
@martinkatinka vedela som že sa tu nájdu nejaké zakomplexované ženské , ktoré nevedia normálne odpovedať …

@taynee
@evikusz
@sisa_s Vám dakujem za normálne odpovede❤️

mamina7070
11. jún 2024

co je na odpovedi ze nedostanes opatrovne na osobu co vladze pracovat

si nastuduj pre koho je opatrovne urcene ty sa vysmievas svojim prispevkom tazko zdravotne postihnutym

viestta
11. jún 2024

Nechapem co je na odpovedi, ze nemas narok na opatrovne na tvojho vitalneho svokra "nenormalne"?

autor
11. jún 2024

@viestta ty sa nevyjadruj ku každej diskusii prosím ta , ktorú prečítam tam si ty , komentujes každú jednu .. nemáš nič iné na robote ?

casavina
11. jún 2024

Žasnem čoho sú ľudia schopní...ak nemám informácie, mám internet,nájdem si to na nete a nezhovadim sa a čo je najhoršie ľuďom ktorím ztp neuznajú... tým je to o to horšie čítať 🤦🤦🤦

nikola5803
9. sep 2024

Aká hlúpa otázka tak taká odpoveď