icon

Môžete získať hypotéku počas skúšobnej doby?

18. okt 2024

Keď sme dvaja žiadatelia o hypotéku že chceme brat ju dvaja. Obaja pracujeme len ja som ešte v skúšobnej dobe. Dajú ? Stretli ste sa s tým niekto ?

doriiis
18. okt 2024

To asi neprejde

sasa1310
18. okt 2024

hypo dajú na základe príjmu. A či zohľadnia aj tvoj príjem to uvidíš na výške hypo, ktorú vám max. môžu dať

pieksamaki
18. okt 2024

Ešte nedajú....aj keď ste asi mladí.....banka musí mať istotu

sasa1310
18. okt 2024

@pieksamaki hypo dajú vždy. Aj v tomto prípade, nakoľko on je normálne na TPP. Ide o výšku úveru. Ak počkajú, dostanú viac

pieksamaki
18. okt 2024

@sasa1310 nám povedali rovno ze nedajú....kým som bola v skúšobnej dobe....ak on aj je hlavný žiadateľ.....neviem...véd skúsiť určite treba...ono sa to mení....tie podmienky.....

vladi4444
18. okt 2024

U nás to prešlo v pohode. Ale mali sme aj svoje prostriedky a manžel bol hlavný žiadateľ. Moja skúšobná doba vôbec nebola prekážka.

petamich
18. okt 2024

@pieksamaki ak hlavny ziadatel ma dostatocny prijem na ziadanu vysku hypoteky, tak prijem spoludlznika je irelevantny a aj to, ze je v skusobnej dobe

colsami
18. okt 2024

Suhlasim co pise @petamich , otazka skor stoji na tom, ci si tym myslela ze ocakavate a potrebujete aby zapocitali aj prijem Teba v skusobnej dobe ako spoluziadatela. Alebo vam staci iba manzelov (frajerov) prijem. To je cele.
V dobe ked som brala hypo ja, nebolo mozne pocitat s prijmom v skusobnej dobe.
Hypo by vam teda dali, ale iba do vysky prijmu osoby, ktora ma teda uz normalnu pracu na neurcito.

memma
18. okt 2024

Závisí od výšky príjmu tvojho manžela. Nám dali bez problemov a to som bola nezamestnaná + 2 deti

korytnacka11
21. okt 2024

Tt

korytnacka11
21. okt 2024

Asi musíš počkať skúšobnú dobu.