Možnosti po zamietnutí poistného plnenia
Ahojte, tento rok som absolvovala dva chir zákroky. Poistená som v koop. Prvé plnenie zamietli, vraj predchorobie. Odvolala som sa, lekár mi exaktne napísal, že sa jedna o novú diagnózu, ktorá vznikla tento rok. Aktuálne čakám, čo sa ide diať. Agentka so mnou nekomunikuje, v kancelárii sú veľmi nepríjemní, že čo chcem od nich. Na základe komplikácií z prvej operácie, musela byt ďalšia operácia. Vraj nemám nárok na plnenie ani tej druhej. Aké mám vlastne možnosti? Máte niekto skúsenosti?
Odvolaním nič nepokazíš, ale v Kooperatíve by som veľmi neverila, že budú niečo plniť
S nimi je naozaj ťažká komunikácia
Ahoj, poradila by som sa na ustredi
Zavolaj Markízu uvidíš ako zacnu kominukovat
alebo občana za dverami
Skús najprv vymeniť agentku, ak sa ti dá. Alebo rovno na ústredie volaj. Skúšaj aj viackrát. Napíš odvolanie, tiez aj viackrát, keď to nepôjde na prvý krát. Keď vidia, že sa clovek nevdáva, povolia (neplatí to vždy samozrejme). A potom už íst dalej na vyššie miesta, médiá a pod.
Kooperativa tazko... neviem co mas v zmluve , v sprave atd... ak chces mozes mi to poslat, skusim zistit , ze ako to bolo... kooperativu velmi nerobim, lebo ak nemas dobreho financnika, co bude stale stat za tvojimi zmluvami, tak tam tazko,... kazdeho takto odbijaju...
Ak dáš odvolanie, tak prilož výpis zo zdrav. dokumentácie za posledných 10 rokov pred vstupom do poistenia. Získaš to vo svojej zdrav.poisťovni. To je najlepší dôkaz, že nemáš predchorobie.
Ahoj, suhlasim s @andrejka999 , vypis zo zdravotnej dokumentacie nepusti. Ked tam nemas nic, co je v ramci Dg. ktoru si mala urcenu k operacii, tak by nemal byt problem. ALE je velmi dolezite, co mas poistene. Mas v poistke chir.zakrok? Ak ano, aj to moze mat este stale urcite podmienky za akych chir.zakrok preplatia. Pozri sa do VPP k svojej zmluve, ktoru mas, tam by si mala mat uvedene za akych podmienok sa vyplaca plnenie k danemu pripoisteniu v poistke. Taktiez treba dbat, aby si dolozila vsetky doklady, ktore su pozadovane k poistnej udalosti. Kazdopadne byt tebou prejdem radsej do inej poistovne ako napr. Allianz...s Kooperativou zial viac ludi co viem nemali dobre skusenosti. A asi pisem neskoro, co som si tiez vsimla az teraz pocas pisania komentaru, ale ak pomoze aspon takto budem rada a ked je to uz passé, ber to ako bezpredmetne🙂

Treba skusit napisat odvolanie s odovodnenim