Možnosti refinancovania úveru bez účtu v inej banke
Dobrý deň.Chcela by som sa opýtať či máte niekto skúsenosti.Ziadala som o refinancovanie v ČSOB banke.Ale tam mi to zamietli.Da sa požiadať o refinancovanie aj v inej banke v ktorej nemám založený účet? Ďakujem Vám
@anonym_autor ano da... nasledne ti ucet zalozia
@anonym_autor ano da... nasledne ti ucet zalozia
@krasneleto účet mám v inej banke a nechcem ho meniť
@anonym_autor no ak ti zamietli úver v jednej banke, v druhej tiež zamietnu
Uz si v uverovom registri,ze ti zamietli refinanc.Je ine keby ti napr.schvalili menej ako ziadas ale nie zamietnutie.Len je zaujimave,ze pri cistom refinancovani bez navysenia by nikdy nemal byt problem a banky by sa mali potrhat o klienta.Ak si vzdy splacala na cas a mas dobru bonitu.
Ale chces asi riesit uver ako pozicku,nie uver ako hypoteku,ze???Tak tam uz uplne na refinanc pri pozicke zabudni,ked ti uz v csob zamietli.Zamietnu vsade.Pozicka ma este tvrdsie podmienky na schvalenie ako hypoteka pri 2.
@anonym_autor dá, ale malá šanca že schvália. Aký bol dôvod zamietnutia? Vieš ho odstrániť?
@anonym_autor no ak ti zamietli úver v jednej banke, v druhej tiež zamietnu
@anonym_ec8d49 no skúsila som slovenskú sporiteľňu.A chcú ešte potvrdenie o príjme.Tak neviem.
@anonym_ec8d49 no skúsila som slovenskú sporiteľňu.A chcú ešte potvrdenie o príjme.Tak neviem.
@anonym_autor tak na personalne,uz vela krat vedia aj emailom posielat potvrdenie len vytlacis alebo len odosles priamo do banky email.Neni to nic tazke ale musis mat proste prijem na to.
Nam to takto urobili,lebo soc.moj prijem potvrdil ale muzov nie,a kedze mame rovnakeho zamestnavatela,obe vyplaty v tu istu sekundu len jasne,ze muz ma vyssiu mzdu tak banka aj tak nevedela urcit koho je prijem.Tak musel takto cez meil riesit.
@anonym_autor väčšinou si dá banka podmienku, že tam musíš mať bežný účet, aj sporiteľňa to tak má
@anonym_autor väčšinou si dá banka podmienku, že tam musíš mať bežný účet, aj sporiteľňa to tak má
@luliu No mne povedali že netreba tam mať účet založený.
Jedno zamietnutie nie je problem ani otvorit ucet nie je podmienka, hoci sa to robi, ale ty nemusis suhlasit. Doloz potvrdenie o prijme a uvidis. Tazko radit, ak nevieme dovod zamietnutia.
Jedno zamietnutie nie je problem ani otvorit ucet nie je podmienka, hoci sa to robi, ale ty nemusis suhlasit. Doloz potvrdenie o prijme a uvidis. Tazko radit, ak nevieme dovod zamietnutia.
@la_dolce_vita skúsila som ešte raz ČSOB.s menšou sumou.A Peniaze u mám aj na účte.
Ty nemusíš mať len jeden účet ... Požiadať o refinanc môžeš do ktorejkoľvek banky ... Ja osobne mám jeden účet kde sa strháva hypo a druhý ktorý používam bežne a ak si refinancujem hypo tak sa presunie inam, tento účet zavriem a bežný účet mi zostava
Ty nemusíš mať len jeden účet ... Požiadať o refinanc môžeš do ktorejkoľvek banky ... Ja osobne mám jeden účet kde sa strháva hypo a druhý ktorý používam bežne a ak si refinancujem hypo tak sa presunie inam, tento účet zavriem a bežný účet mi zostava
@bashkaxyz A nemáte náhodou skúsenosti stým že? Potrebovala by som naraz zaplatiť 31500€.Da sa to normálne že appku ČSOB internet banking?
Ahoj. Napíš mi ak chces a skúsim ti pomôcť. Veľa ľuďom som už pomohla poriešiť ťažkosti s úvermi.
Ahoj. Napíš mi ak chces a skúsim ti pomôcť. Veľa ľuďom som už pomohla poriešiť ťažkosti s úvermi.
@baskakl Ahoj.Dakujem.Ale už som to vyplatila .

Mat ucet v banke nie je podmienkou, ak ziadas o uver, cize mozes ziadat hocikde.