Najlepšia banka na účet bez poplatku
Prosim Vas, v ktorej banke je učet zadarmo? Slsp VUB Prima banka Čsob 365 banka? Tatra banka nie lebo tá u nás ani neni. S ktorou mate dobre skusenosti prosim vás? Potrebujem to pre maminu ďakujem.
365
FIO...aj v Dexii mam zadarmo, ale musí tam byť minimálne 10000€ na účte
@patka06 To nebude chcieť, neni u nas pobocka
@anonym_autor naco potrebuje pobocku? Fio ma 2 vybery zdarma z hocakeho automatu... Teda pokial ide o vybery...
Inac teda legislativne ucty zdarma si pozrela? Musi ich mat kazda banka (zalezi od prijmu)
FIO účet založíš online a všetko Ti pošlú domov.
@anonym_autor pre nizkoprijmove skupiny:
https://www.mfsr.sk/sk/financie/financny-trh/oc...
Fio. V pobočke som bola iba raz, aj to len kvôli zmene občianskeho preukazu. Inak úplne všetko vybavis cez IB.
Je dôchodkyňa? Poštová banka
@anonym_autor naco potrebuje pobocku? Fio ma 2 vybery zdarma z hocakeho automatu... Teda pokial ide o vybery...
Inac teda legislativne ucty zdarma si pozrela? Musi ich mat kazda banka (zalezi od prijmu)
@anonym_ae82eb fio ma neobmedzeny pocet vyberov z hociktoreho bankomatu
unikredit tiez ma. ked splnis podmienky
@anonym_ae82eb fio ma neobmedzeny pocet vyberov z hociktoreho bankomatu
@anesim Neobmedzené výbery zadarmo z ľubovoľného bankomatu po celom svete s kartou Visa (iba s Visou)... ak vobec este vydava master card... tam su tusim 2 ale aj to sa mozno menilo
@anonym_ae82eb ... Fio má zadarmo všetky vybery
@anonym_ae82eb ... Fio má zadarmo všetky vybery
@doriiis ako pisem
Pre platobné karty Visa platí:
Výber z akéhokoľvek bankomatu v SR aj v zahraničí je vždy zdarma.
Pre platobné karty Mastercard platí:
Zadarmo sú pridelené ku každej karte prvé 2 výbery v mesiaci, každý ďalší je spoplatnený poplatkom vo výške 1 €
@doriiis ako pisem
Pre platobné karty Visa platí:
Výber z akéhokoľvek bankomatu v SR aj v zahraničí je vždy zdarma.
Pre platobné karty Mastercard platí:
Zadarmo sú pridelené ku každej karte prvé 2 výbery v mesiaci, každý ďalší je spoplatnený poplatkom vo výške 1 €
@anonym_ae82eb ... Kto už si dnes dá MasterCard?
@anonym_ae82eb ... Kto už si dnes dá MasterCard?
@doriiis vies aj tento koment nejak vysvetlit a podlozit faktami? Cim je visa lepsia ako mastercard?
Ak má mesačný príjem do 897 € (budúci rok do 1006 €) tak v každej banke má bezplatný účet, bezplatný vklad/výber na pobočke, platobnú kartu a bezplatné výbery vo vlastnej sieti bankomatov + internet/mobil banking
Fio a csob ,tam sú super aj Smart služby
Fio a csob ,tam sú super aj Smart služby
@vikisisi Fio určite nechce nepozná to a v okolí to ani nieje, Čsob je bez poplatku ten som jej vybrala
@anonym_autor a co chce mamina riešiť na pobočke, že je to pre ňu podmienka?
Moja využila pobočku len na založenie účtu. Odvtedy tam nebola (fio).
@zalka Teraz ma napriklad Tatra Banku a učet nejde zrušiť musi prist na pobocku krora je XY kilometrov.. Aj občiansky keď mate novy potrebujete pobočku🙂
Ak má mesačný príjem do 897 € (budúci rok do 1006 €) tak v každej banke má bezplatný účet, bezplatný vklad/výber na pobočke, platobnú kartu a bezplatné výbery vo vlastnej sieti bankomatov + internet/mobil banking
@maranco V kazdej banke urcite nie, Vub a slsp maju poplatky
@anonym_autor Pobočku vôbec nepotrebuje
@patka06 potrebuje, planuje si menit priezvisko a obciansky treba novy osobne doniest do banky
@maranco V kazdej banke urcite nie, Vub a slsp maju poplatky
@anonym_autor dal som ti link... V kazdej banke zo zakona... chapes... legislativny. Su 2
Jeden uplne zadarmo, druhy tusim za 3 eura... Ak ma prijem do limitu ako dal @maranco, tak jej ho musia zmenit zadarmo... aj v Tatra banke. Preco sa hadas? 🙂
Cieľom základného bankového produktu a platobného účtu so základnými funkciami je zlepšenie prístupu spotrebiteľov k finančným službám.
Základný bankový produkt zohľadňuje nízkopríjmové skupiny obyvateľstva a poskytuje sa za 0 eur. Túto ponuku môžu využiť klienti - spotrebitelia, ktorých čistý mesačný príjem nie je vyšší ako 1,1-násobok minimálnej mzdy. Od 1. januára 2025 je minimálna mzda stanovená vo výške 816,- eur, tzn. čistý mesačný príjem nemôže presiahnuť 897,60,- eur (816,- eur x 1,1 = 897,60,- eur). Druhou podmienkou je, že klient nesmie mať žiaden ďalší platobný účet okrem termínovaného vkladu, osobitného účtu dlžníka, vkladnej knižky, sporiaceho účtu, či stavebného sporenia. Obe tieto podmienky preukáže čestným prehlásením.
@zalka Teraz ma napriklad Tatra Banku a učet nejde zrušiť musi prist na pobocku krora je XY kilometrov.. Aj občiansky keď mate novy potrebujete pobočku🙂
@anonym_autor účet v TB zruší tak, že založí nový účet v novej banke a požiada o prenos účtu
konkrétne do TB netreba nosiť osobne nový OP zmeny si sama aktualizuje z registra obyvateľstva
v každej banke je pre každého bezplatný účet do toho limitu príjmu, len si treba otvoriť ústa a o to požiadať, samy ti to nebudú núkať
z tých bánk čo si vymenovala ak TB je ďaleko, tak radšej vyber Slsp ako ČSOB, tam občas majú nečakané odstávky a nefungujúce veci
@anonym_autor účet v TB zruší tak, že založí nový účet v novej banke a požiada o prenos účtu
konkrétne do TB netreba nosiť osobne nový OP zmeny si sama aktualizuje z registra obyvateľstva
v každej banke je pre každého bezplatný účet do toho limitu príjmu, len si treba otvoriť ústa a o to požiadať, samy ti to nebudú núkať
z tých bánk čo si vymenovala ak TB je ďaleko, tak radšej vyber Slsp ako ČSOB, tam občas majú nečakané odstávky a nefungujúce veci
@maranco ano viem že v čsob su odstavky, ale slsp ma 7€ poplatok… Dnes som tam volala, tak skusim sa este spytat na ten ucet zadarmo keď mame nizky prijem
mBank

FIO banka