icon

Najlepšie banky na založenie účtu

24. mar 2025

Ahojte, chcem si založiť účet v banke, len neviem sa rozhodnúť v ktorej banke. Viete mi odporučiť kde je najlepšie mat účet?
Ďakujem.

maranco
24. mar 2025

zadaj vstupné parametre a vyjde ti porovnanie https://www.financnahitparada.sk/bezne-ucty

smoulingirl
24. mar 2025

Mbank - 14 rokov klientom, nikdy žiaden problém, či už s účtom alebo kartou, ani cent za vedenie účtu, žiadne kartové poplatky pri zahraničných platbách, výhodné podmienky pre príjem platieb v iných menách, nad 70e výbery v ktorýchkoľvek bankomatoch zdarma aj v zahraničí. Výhoda, že všetko vybavíš cez ich mlinku, alebo online. Nevýhoda, že kamenné pobočky majú len v niekoľkých mestách. Ja som ale nepotrebovala za tie roky ani jednu návštevu.

jaond19
24. mar 2025

Pripajam sa k mbank. Od r.2013 mam ucet, vedenie bez poplatkov, vsetko co som potrebovala islo online, aj detsky ucet, takisto aktualne podnikatelsky ucet. Za nic neplatim a nikam som nemusela chodit.

frflos_nespokojny
24. mar 2025

treba zvazit aj siet bankomatov v danej lokalite. pripadne zdarma vyber bankomatov u konkurencii

sweet20
25. mar 2025

Mame ucty slsp, unicredit, mbank.. so vsetkymi sme spokojni.. zalezi ako casto bude pouzivat, ci len na bezne veci..

matusformanek
25. mar 2025

Ja mam slsp od strednej školy, čo je už skoro 20 rokov. Max spokojnosť. Neplatím za nič

user62056819
Odpoveď bola odstránená