Najlepšie cestovné poistenie pre krátkodobú dovolenku v Európe
Kratkodoba dovolenka v EUROPE 11dni ,ja a 2 deti...poradite ,ktoru pouzivate ??
@alenamihal Union, ak si poistenec ich ZP , mas cestovne poistenie s 50% zlavou. Vyskladas si ho sama, aj online.
@oli18 ako viem dostať 50% zľavu ako poistenec Unionu?
Ani tých 30% to nakoniec nie je, keď si tam pridáte ďalšie pripoistenia urobí to len pár €, 30% asi rátajú iba zo základnej ceny nie z celkovej. Zľavu na Union CP máte aj v Lidl aplikácii. Ja využívam Union ak cestujeme autom a Allianz keď ideme lietadlom.
za mna najlepsie je si dat cez svoju banku a celorocne poistenie, moj ma csob, rocne poiatenie 25e a ja so synom tiez rocne posiyenie za 44e,chodime bezne Rakusko, Madarsko, Poľsko
Ja vždy vyberám medzi Union, AXA, Generali.
Porovnám sumy, plnenie, výšku plnenia a podobne a podla toho objednám.
za mna najlepsie je si dat cez svoju banku a celorocne poistenie, moj ma csob, rocne poiatenie 25e a ja so synom tiez rocne posiyenie za 44e,chodime bezne Rakusko, Madarsko, Poľsko
@lizatko1009 Taktiež cestovné poistenie ku karte mBank mesačne 1,40€.
@lizatko1009 Taktiež cestovné poistenie ku karte mBank mesačne 1,40€.
@majka2959 ano len my nemame take banky
@majka2959 ano len my nemame take banky
@lizatko1009 To len ako námet a inšpirácia. Možno existuje niečo podobné aj v iných bankách.
Ja vždy vyberám medzi Union, AXA, Generali.
Porovnám sumy, plnenie, výšku plnenia a podobne a podla toho objednám.
@bosorkabb ak si mala AXA ,tak je potrebne vytlacit nieco a zobrat so sebou,ci nie???
@bosorkabb ak si mala AXA ,tak je potrebne vytlacit nieco a zobrat so sebou,ci nie???
@alenamihal nič som nemala vytlačené. Všetko v emaili len.
Máte niekto skúsenosti aj s plnenim poistnej udalosti?
@lizatko1009 To len ako námet a inšpirácia. Možno existuje niečo podobné aj v iných bankách.
@majka2959 a ttb má

@alenamihal Union, ak si poistenec ich ZP , mas cestovne poistenie s 50% zlavou. Vyskladas si ho sama, aj online.