icon

Najlepšie poistenie pre tehotné

natoliv
14. máj 2025

Viete mi, prosím, povedať z vlastných skúsenosti, ktorá poisťovňa je lepšia počas tehotenstva? Najviac lekárov, čo pracujú s poisťovňou, benefity pre tehotné, niečo ešte? Viem že štátne pôrodnice niekedy nerobili s Union, nevedeli sa dohodnúť. Alebo nejaký problém bol s Dôverou. Ale VšZP má asi najmenej nejakých benefitov alebo kopec zazmluvnených lekárov. Čo si vybrať, veľká otázka. Poraďte prosím. Veľká vďaka.

jvasenka
14. máj 2025

@natoliv ja pri dôvere som mala zľavu na nadštandard izby-v pente ale myslím že aj vo fakultnej nemocnici..a pri dôvere dostávaš nejakú tašku s výrobkami, union ma tuším nejaké zlavove poukážky

domiklik
14. máj 2025

@natoliv je to úplne jedno

domiklik
14. máj 2025
@jvasenka

@natoliv ja pri dôvere som mala zľavu na nadštandard izby-v pente ale myslím že aj vo fakultnej nemocnici..a pri dôvere dostávaš nejakú tašku s výrobkami, union ma tuším nejaké zlavove poukážky

@jvasenka ta taška s výrobkami sú asi 2 kila letákov, politrova Lucka, vzorka čaju, krému a to je asi všetko 😃

nikushka8
14. máj 2025
@jvasenka

@jvasenka kufrik davala aj vszp
@natoliv je to jedno, žiadna kamoska mi nespominala nejaku extra výhodu kvoli poistovni

gantleman
14. máj 2025
@domiklik

@jvasenka ta taška s výrobkami sú asi 2 kila letákov, politrova Lucka, vzorka čaju, krému a to je asi všetko 😃

@domiklik vôbec to tak neni

pomaranc24
15. máj 2025

Dôvera neprepláca pásy na ambulancii. Inak je to prašť jak uhoď. Union má nezmyselne zľavy (lacnejšie sú Pampers cez DM než s ich zľavou), mali poukážku, ale tú už zrušili. A Dôvera posiela kufrík s výrobkami DrMax (odsávačka, Vit C, Vit D, probiotika, krém na zadok...)

lauruska_sumienka
15. máj 2025

mozno ti take porovnanie pomoze https://poistovne.sk/porovnanie-benefitov-zdrav...
prejdi si tie benefity kolko z nich vies realne vyuzit a prever si ich u svojho gynekologa, ci na strankach porodnice. na nete by mal byt aj zoznam produktov co je v tej taske od dovery ak by ta to zaujimalo

union_zp
AMBASÁDORKA
30. máj 2025
@jvasenka

@jvasenka @natoliv - radi by sme Vám predstavili novinku - baby box v hodnote viac ako 100EUR. Obsah baby boxu:
https://www.menimezivotyklepsiemu.sk/zlavy/baby...
Pampers premium care 1 (2-5 kg), 26 ks
Pampers premium care 2 (4-8 kg), 23 ks
Pampers premium care 2 (4-8 kg), 46 ks
Pampers premium care 3 (6-10 kg), 40 ks
Pampers Harmonie new baby 184 ks (4x46) vlhčené obrúsky
Ariel Sensitive 1125 ml
Lenor Sensitive 850 ml
Oral-B zubná kefka baby 0-2 roky
Oral-B zubná pasta pro-kids 0-6 rokov 50 ml
HiPP BabySanft pleťový olej 200 ml
HiPP BabySanft ochranný krém na zadoček 75 ml
HiPP BabySanft 2in1 šampón a sprchový gél 200 ml